ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde anma konseri düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde anma konseri düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarafından yapılan açıklamaya göre halk ozanı Neşet Ertaş’ın vefatının 11'nci yılında konser programıyla anılacağı öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, anma konserine ilişkin detayları da açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde anma konseri düzenleyecek

Ülkemizde hayatını kaybetmiş değerler vefat yıl dönümlerinde anılmaya devam ediyor. Ankara'da da Halk Ozanı Neşet Ertaş'ın vefat yıl dönümünde belediyeler tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceği öğrenilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, halk ozanı Neşet Ertaş’ı vefatının 11'nci yılında konser programıyla anacaklarını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre vefatının 11'nci yıl dönümünde halk ozanı Neşet Ertaş için anma programı düzenleneceği duyuruldu. Söz konusu anma programına dair detaylar da belli oldu.

NEŞET ERTAŞ, VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE ANKARA'DA ANILACAK

ABB tarafından yapılan açıklamaya göre vefatının 11'nci yıl dönümünde halk ozanı Neşet Ertaş için anma programı 29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek. Gecede, ünlü sanatçı Funda Arar ve İsmail Altunsaray sahne alacak.

2 SANATÇI SAHNEDE OLACAK

Atatürk Spor Salonu’nda 29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da başlayacak anma programında ünlü sanatçı Funda Arar ile İsmail Altunsaray usta ozanın en sevilen türkülerini yorumlayacak. ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kırşehirliler Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan anma programında “Bozkırın Tezenesi” olarak da bilinen kendine has üslubu ile halkın gönlünde taht kuran büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın sevilen türkülerini ünlü sanatçılar seslendirecek. Gecede sahne alacak Funda Arar ile İsmail Altunsaray ve Kırşehirli mahalli sanatçılar Başkentlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

tasarim.jpg

ATATÜRK KAPALI SPOR SALONU NEREDE?

Ankara'nın Altındağ ilçesi Ulus semtinde bulunan Anafartalar Mahallesi'nde bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonu'na metro, EGO otobüsleri ve dolmuşlarla kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Ulus'a giden her ulaşım aracına binmek alana ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google'ın 25. Doğum Günü kutlanıyor! Google ne zaman, hangi tarihte kuruldu, doodle nedir?

Google'ın 25. Doğum Günü kutlanıyor! Google ne zaman, hangi tarihte kuruldu, doodle nedir?