ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, ücretli mi?

Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, ücretli mi?

Başkentte düzenlenen sosyal etkinlikler vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Belediyeler tarafından yapılan etkinlik duyuruları yakından takip edilirken Neşet Ertaş için yapılacak anma programının ne zaman ve nerede yapılacağı merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, ücretli mi?

Ülkemizde hayatını kaybetmiş önemli değerler için anma programları düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da da pek çok etkinlik duyurusuna yer verilirken Bozkır'ın Tezenesi adıyla bilinen Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümüne özel olarak bir anma programı düzenleneceği bildirildi.

Sincan Belediyesi tarafından açıklanan anma programları kapsamında vatandaşlar da ''Neşet Ertaş'ı anma programı nerede, ne zaman yapılacak, ücretli mi olacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar kapsamında merak edilenleri Haberankara.com okurları için derledik.

SİNCAN BELEDİYESİ TARAFINDAN NEŞET ERTAŞ'I ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

Sincan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yapılan duyuruda Neşet Ertaş'ın vefatının yıl dönümünde bir anma etkinliği düzenleneceği kaydedildi. Sincan Belediyesi, ''Sözüyle sazıyla gönlümüze taht kurmuş Bozkırın Tezenesi, büyük üstat Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde düzenleyeceğimiz Anma Gecesi’ne tüm halkımızı bekliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

NEŞET ERTAŞ'I ANMA PROGRAMI NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Sincan Belediyesi tarafından açıklanan bilgilere göre 25 Eylül Pazartesi günü Rüstem Altınbaş Konferans Salonu'nda saat 19.00'da düzenleneceği duyuruldu. Prof. Dr. Bayram Durbilmez, Tahir Uçar, Adem Göçer'in konuk olacağı Neşet Ertaş'ı "Anma Gecesi"nin ücretsiz olacağı bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentin piramitleri burada hemen uğrayın! Anadolu'ya ev sahipliği yapan o alanı artık dünya keşfedecek

Başkentin piramitleri burada hemen uğrayın! Anadolu'ya ev sahipliği yapan o alanı artık dünya keşfedecek