ANASAYFA Kültür-sanat Sevcan Orhan Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Sevcan Orhan Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz konserleri programları devam ediyor. Temmuz ayı ile start verirken konser programının Sevcan Orhan ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar konsere dair detayları merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sevcan Orhan Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Sevcan Orhan Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı pek çok yeni etkinliği Ankaralılara sunan ABB, kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini sürdürerek konser programını haftalık olarak duyuruyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programının açılışı temmuz ayında yapıldı. Ankara Yaz Konserleri Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal ve Derya Bedavacı ile devam ederken Güler Duman ve Sevcan Orhan'ın bu hafta başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Sevcan Orhan'ın konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Sevcan Orhan konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

BAŞKETTE SEVCAN ORHAN RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Sevcan Orhan konseri düzenleneceği kaydedildi. Cimcime Meydanı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

Haymana ilçesinde bulunan Cimcime Meydanı; Çaldağ, Kemalpaşa sokak, 06860 Haymana/Ankara adresinde yer almaktadır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralıların buluşma noktası belli oldu! Ankaralılar en çok oranın önünde buluşuyor

Ankaralıların buluşma noktası belli oldu! Ankaralılar en çok oranın önünde buluşuyor