ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz spor malzemeleri!

Pursaklar Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz spor malzemeleri!

Ankara'da Pursaklar Belediyesi'nce alınan karara göre ilçede 11 faklı bölgede bulunan 7-14 yaş aralığında bulunan 2 bin 500'e yakın öğrenciye kıyafet ve spor malzemeleri dağıtılıyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz spor malzemeleri!

Başkent Ankara'da Pursaklar Belediyesi'nde her sene düzenlenen Yaz Spor Okulları projesi kapsamında, okulların bahçelerinde spor eğitimi alan 7-14 yaş aralığındaki çocuklara spor kıyafetleri ve malzemeleri hediye edildi. Çocukların gelişimlerini takip etmek için okul bahçelerinde küçük öğrencileri ziyaret eden Başkan Çetin, düzenlenen spor kursalarında rahat hareket edebilmeleri adına çocuklara spor kıyafetleri hediye etti.

3-001.jpg

"Ücretsiz spor dersleri veriyoruz"

Pursaklar Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede bulunan 7-14 yaş aralığında bulunan çocuklar için yapılan bu program kapsamında voleyboldan jimnastiğe, futboldan basketbola, bokstan ragbiye, halterden hokeye, tekvandodan okçuluğa tenisten yüzmeye gibi birçok spor alanında çocuklara eğitim verildiğini vurgulayarak "Okulları tatile giren çocuklarımızın enerjilerini doğru yerlerde alabilmeleri için okul bahçelerinde profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz spor dersleri veriyoruz. Bizlerde eğitim alan çocuklarımızı ziyaret ederek, Yaz Spor Okullarımız da kıyafet dağıtma programına katıldık. 11 ayrı noktada 2500 öğrenciye hizmet veriyoruz. Her çocuğun mutlaka bir yeteneği vardır. Onu keşfedeceğiz’’ ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Pursaklar Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı okul bahçesi ziyaretindeki çocuklarla vakit geçirdi.

4.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF Türkiye Süper Kupa finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

TFF Türkiye Süper Kupa finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?