ANASAYFA Ayaş AK Parti Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç'tan Ayaş ilçesine ziyaret!

AK Parti Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç'tan Ayaş ilçesine ziyaret!

Ankara'nın Ayaş ilçesine, Ak parti Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Milletvekili Baykoç yaptığı ziyarette açıklamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
AK Parti Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç'tan Ayaş ilçesine ziyaret!

Başkentte AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, Ayaş ilçesini ziyaret etti. Baykoç, Ayaş halkına ve parti teşkilatına teşekkür ederek, yeni oluşturulan Meclis ve kabinemiz ile birlikte milletimiz için çalışmaya başladıklarını ifade etti.

dfb0p2exuaodqh6-1684409180.jpg

"Hizmet vermeye devam edeceğiz"

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, Ayaş ilçesini ziyarette bulundu. AK Parti İlçe Başkanlığında Baykoç'u, Belediye Başkan Vekili Mustafa Sezen, Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkü, AK Parti İlçe Başkanı Sakin Gökmen ile partililer karşıladı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Seçimde verdikleri destek için Ayaş halkına ve parti teşkilatına teşekkürlerini sunan Baykoç:

"Yeni oluşturulan Meclisimiz ve yeni kabinemiz ile birlikte milletimiz için çalışmaya var gücümüzle başladık. İnşallah dünya liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın Sayın Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, aziz milletimizin gönül desteğini almaya devam ederek, hizmet vermeye devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki yerel seçim çalışmalarımıza da başlayarak hep birlikte yeni bir zafere imza atacağız." açıklamalarına değindi.

Ak Parti Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, Ayaş ilçesi içerisinde beraberinde bulunan kişilerle esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde ağustos ayı indirimi! Gıda ürünlerinde dev kampanya!

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde ağustos ayı indirimi! Gıda ürünlerinde dev kampanya!