ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine model uçak yapma eğitimi veriyor

Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine model uçak yapma eğitimi veriyor

Keçiören ilçesindeki huzurevlerinde misafir edilen yaşlıların sosyalleşmesine büyük önem veriliyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi tarafından yaşlılara model uçak yapma eğitimi verildiği öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine model uçak yapma eğitimi veriyor

Keçiören Belediyesinde yeni dönemde en çok önem ve değer verilen kesimin başında yaşlı vatandaşlar gelmişti. Bu kapsamda yaşlılara evde bakım ve temizlik hizmeti veren belediye huzurevinde ikamet eden vatandaşları da unutmadı.

Huzurevi sakinlerini sinemaya ve stadyumda maç izleme gibi etkinliklere götüren Keçiören Belediyesi sosyal faaliyetlere ek olarak eğitici çalışmalara da imza atıyor. Bu kapsamda Belediyeye bağlı olarak hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlara model uçak yapma eğitimi verildiği öğrenildi.

3.5 AY SONRA GÖKYÜZÜNDE OLACAK

Model uçak yapmayı öğrenen huzurevindeki yaşlıların dikkatli bir şekilde eğitimlere ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı. Motor takılacak ve gökyüzünde uçacak bir ürün yapmaktan dolayı heyecanlı oldukları gözlemlenen yaşlılara alanında uzman kişiler tarafından eğitim veriliyor.

Konu ile ilgili konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan “Belediyemiz ile Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı iş birliğinde her yaşta öğrenmenin önemini vurgulamak için model uçak yapımına yönelik projemizi hayata geçirdik. Öğrenmenin de eğlenmenin de yaşı yoktur” diyerek verilen eğitimin manevi değerine işaret etti.

Keçiören'de ilçe genelinde huzurevindeki yaşlılar dahil olmak üzere ilçe genelinde her yaştan vatandaşa yönelik kurslar hayata geçirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmenlerin il içi yer değiştirme takvimi belli oldu

Öğretmenlerin il içi yer değiştirme takvimi belli oldu