ANASAYFA Ankara Ankara Çankaya'da sokak ortasında kavga! 7 kişi bir kişiyi tekmeledi

Ankara Çankaya'da sokak ortasında kavga! 7 kişi bir kişiyi tekmeledi

Akşam saatlerinde yaşanan kavga kameralar ile an be an görüntülendi. Söz konusu kavga polislerin ekiplerinin müdahalesi ile sona erdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Çankaya ilçesinde yaşanan kavga görenleri hayrete düşürdü. Çevredeki vatandaşların endişeli gözlerle takip ettiği ve ayırmaya çalıştığı kavgada kalabalık bir grubun yanında kız arkadaşı olan bir erkeğe saldırdığı öğrenildi.

TEKMELER YERDE DEVAM ETTİ

7 kişiden oluşan kalabalık erkek topluluğunun hangi nedenden ötürü yanında kız arkadaşı olan şahsa saldırdığı bilinmiyor. Olaya tanık olanlar tarafından an be an kayıt altına alınan olayda öfkelendiği gözlemlenen kalabalık grubun yere düştüğü halde şahsı tekmelemeye devam ettiği görüldü.

Yanındaki arkadaşının kalabalık bir grup tarafından darp edilmesinden dolayı korku dolu anlar yaşayan genç kızda kalabalık gruba tek başına müdahale ederek onları arkadaşlarından uzak tutmaya çalıştı. Söz konusu kavgaya olay yerinden vatandaşların çağırması ile gelen polis, yaşanan duruma el attı.

POLİS OLAYA EL ATTI

Polis ekiplerini görünce kalabalık grup ara sokaklara kaçmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Polisler hem kalabalık grubu hem de kavganın diğer tarafındaki kız ve erkeği olay kapsamında emniyete götürdü. Yaşanan olaydan geriye ise yaşananları gergin bir şekilde takip eden vatandaşların yaşadıkları korku dolu anlar geride kaldı. Son zamanlarda çeşitli nedenlerden dolayı çıkan kavgalar tedirginlik oluşturuyor.

Çıkan kavgalar bazı zamanlarda istenmeyen şekilde sonuçlanabiliyor. Bu durumların önüne geçmek adına emniyet birimleri sokaklarda aktif olarak yer almaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti