ANASAYFA İş Dünyası ATO'dan Cumhuriyetin 101'inci yılında başkentin 101 destinasyon noktası ATONET'te

ATO'dan Cumhuriyetin 101'inci yılında başkentin 101 destinasyon noktası ATONET'te

ATO, Cumhuriyetin 101'inci yılında başkentin 101 destinasyon noktasını tanıtıyor. Ankara'nın tanıtımı için çalışmalarını sürdüren ATO'nun 2024 yılı için başkent adına yaptığı projesi, ATONET'te tanıtılacak.

Ankara Ticaret Odası (ATO), başkentin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini tanıtmak için dev bir projeye imza atıyor. Ankara'nın 101 destinasyon noktası Cumhuriyetin 101'inci yılında tüm Türkiye'ye tanıtılacak. 

ATO tarafından başlatılan proje kapsamında, Cumhuriyetin 101'inci yılı başkentte coşkuyla kutlanacak. Ankara'nın 101 destinasyon noktasının tanıtımının yapıldığı projede, başkentin doğal, tarihi ve kültürel değerleri bir takvime dönüştürüldü. 

Takvimin içerisinde ise her aya özel 12 farklı destinasyon noktası bulunurken, içerisine yerleştirilen QR kodu ile ise Ankara'nın farklı destinasyon noktaları keşfedilecek. 

ATONET'TE TANITILACAK

Türkiye'nin en iyi oda uygulaması olarak nitelendirilen ATO'nun mobil uygulaması olan ATONET üzerinden tanıtılacak destinasyon noktalarına takvimde yerleştirilen QR kodlarından ulaşılacak. 

101 destinasyon merkezinin tamamının yer aldığı takvimde, başkentin doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımıyla turizm potansiyelinin arttırılması amaçlanırken, Cumhuriyetin 101'inci yılına özel hazırlanan proje ise takdir topluyor. 

2024 yılı için başkent Ankara'nın tanıtımına yönelik çalışmalarında ATO, basılı takvimin yanında takvim boyutlarında bir Z katlanır basılı haritayı da ilgililerine sunarak Ankara'nın destinasyon noktalarına erişimin kolaylıkla sağlanabilmesini de amaçlıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?