ANASAYFA Ayaş Ayaş'ta mutlaka gezilmesi gereken 7 yer!

Ayaş'ta mutlaka gezilmesi gereken 7 yer!

Ayaş, Ankara’nın kaplıcaları ve içmeleri ile ünlü bir ilçesidir. Ayaş'a giden vatandaşlar ise nerelerin gezileceğini merak ediyor. İşte Ankara'nın Ayaş ilçesinde gezilmesi gereken 7 yer..
yazar
Haber Merkezi
Ayaş'ta mutlaka gezilmesi gereken 7 yer!

Ankara’nın kaplıcaları ve içmeleri ile ünlü ilçeleri arasında Ayaş bulunuyor. Peki ama Ankara'nın Ayaş ilçesinde nereler gezilip görülmelidir? Ziyaret edecek olan vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

111.jpg

AYAŞ'TA GEZİLECEK YERLER!

Şehir merkezine 60 km bulunan Ayaş'ta mutlaka gezilmesi gereken yerler arasında Yeşil Karadere Bağları bulunuyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

222.jpg

Bunun dışında Ayaş’ta Şeyhmuhittin Mahallesi’nde yer alan Kirazdibi Göleti de yoğun ilgi görüyor. Ayaş Tarihi Konakları ise sokaklarında gezerken gözünüze çarpacak ilk şeylerden biri. Gerek yerli gerek ise yabancı turistlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Ayaş’ta Hacımemi mevkiinde bulunan Ayaş Açık Termal Yüzme Havuzu ve Hacımemi Mahallesi’nde yer alan Yöresel Ürünler Pazarı da mutlaka gezilmesi gereken yerlerin başında yer alıyor. Şehrin turistik bir ilçesi olan Beypazarı, Ayaş ilçesine yaklaşık 40 km uzaklıkta bulunuyor. Bundan dolayı Ayaş'a giden kişiler Beypazarı'nı da gezmeden edemiyor.

333.jpg

Son olarak Ankara’da Kızılcahamam ilçesinde bulunan Soğuksu Milli Parkı da Ayaş'a 70 km uzaklıktadır. Bundan dolayı da yakınlığı nedeni ile Ayaş'a gidenler tarafından ziyaret ediliyor.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Barajlar alarm veriyor! Peş peşe çağrı yapıldı suyu temkinli kullanmazsak vay halimize

Barajlar alarm veriyor! Peş peşe çağrı yapıldı suyu temkinli kullanmazsak vay halimize