ANASAYFA İş Dünyası ATO Başkanı Gürsel Baran kariyer günleri etkinliğinde üniversiteliler ile buluştu

ATO Başkanı Gürsel Baran kariyer günleri etkinliğinde üniversiteliler ile buluştu

ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara'da bir üniversitede düzenlenen kariyer günleri etkinliğine katıldı. Başkan Baran kendisini dinleyen öğrencilere meslek hayatı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ATO Başkanı Gürsel Baran kariyer günleri etkinliğinde üniversiteliler ile buluştu

Ankara ve diğer şehirlerde sıklıkla öğrenciler için kariyer günleri etkinlikleri düzenleniyor. Bu kapsamda alanında uzman ve bulundukları sektörlerde önemli konumlarda bulunan kişiler bilgi ve deneyimlerini eğitimlerini tamamlayıp meslek hayatlarına başlayacak olan öğrencilere aktarıyor.

GENÇLERE TAVSİYELER

Bu kapsamda Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran Ankara'da bir üniversitenin Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı. Söz konusu etkinlikte açılış programında yer alan ATO Başkanı Baran öğrencilerin gelecekte karşılaşabilecekleri mesleki durumlar ve ekonomide genç nüfusun etkisinin önemine dair konuşmalarda bulundu.

Söz konusu üniversite tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kariyer Günü etkinliğine Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'da katıldı. Bakan Yardımcısı Mumcu'da ülkemizde turizmin önemini ve bu doğrultuda gençlerin gelecekte neler yapması gerektiğine dair bir konuşma gerçekleştirdi. Üniversite ve Fakülte yönetiminden üst düzey katılımın sağlandığı açılış programına Ankara Ticaret Odası yönetiminde de bir çok isim katıldı.

ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Söz konusu etkinliğe katılan ATO Başkanı Gürsel Baran tören sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gençlerin istihdamına, kariyer planlamasına katkı sağlamaya yönelik olarak düzenlenen etkinlikte, turizm sektörünün paydaşları ile birlikte, tecrübelerimizi, bilgi ve birikimlerimizi öğrencilere aktardık. Prof. Dr. Sayın Mehmet Naci Bostancı başta olmak üzere, üniversite akademisyenlerimize ve emeği geçenlere, geleceğimiz olan gençlerimiz için gerçekleştirilen bu kıymetli etkinlik için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ankara Ticaret Odası Gürsel Baran katıldığı açılış töreni sonrası toplu fotoğraf çekimine katıldı. Şehir genelinde yeni kariyer günleri etkinliklerinin farklı kurumlar tarafından yılın farklı dönemlerinde düzenlenmesine devam etmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF sezonun başlama tarihini açıkladı! Süper Lig, 1 ve 2. Lig'in başlama tarihi belli oldu

TFF sezonun başlama tarihini açıkladı! Süper Lig, 1 ve 2. Lig'in başlama tarihi belli oldu