ANASAYFA Kültür-sanat Gaziantep Yemek Şenliği Ankara'da başlıyor!

Gaziantep Yemek Şenliği Ankara'da başlıyor!

Ankara'da gerçekleştirilecek olan Gaziantep Yemek Şenliklerinin duyurusu yapıldı. Buna göre 27 Aralık'ta festivale Ankaralıların davetli olduğu belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gaziantep Yemek Şenliği Ankara'da başlıyor!

Ankaralılar dikkat! Belirli illerin tanıtımlarının gerçekleştirildiği şenlikler devam ediyor. Bugün yapılan son açıklama ile birlikte Gaziantep ilinin kültürünün ve yemeklerinin tanıtımının yapılması için yeni bir şenliğin düzenleneceği öğrenildi. Bu kapsamda hangi tarihler arasında şenliğin düzenleneceği belirtilirken, şenlik kapsamında hangi etkinliklerin düzenleneceği de duyuruldu.

GAZİANTEP YEMEK ŞENLİĞİ İÇİN ANKARALILAR GÜN SAYMAYA BAŞLADI!

Gerçekleştirilecek olan bu şenlik hakkında yapılan açıklamalara göre Gaziantep'in kültürünün ve yemeklerinin Ankaralılar için tanıtılacağı bu festivalin 27 Aralık 2023 tarihinde yapılmaya başlanacağı ifade edildi.

Festival kapsamında emek ve yöresel ürünlerin tanıtımının yapılacağı bu şenlikte birbirinden farklı etkinliklerin de düzenleneceği ifade edildi. Bu çerçevede kültürel etkinlikler, sıra gecesi etkinliği, yöresel etkinlikler ve sirk gösterilerinin düzenleneceği öğrenildi. 27 Aralık 2023 tarihinde başlayacak olan şenliği 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceği bilgisine ulaşıldı. 

Tüm Ankaralı vatandaşların davet edildiği bu şenliğin ise ANFA EXPO Center'da gerçekleştirileceği açıklandı. 4 gün boyunca birbirinden farklı yemeklerin yapılacağı bu festival için vatandaşlar tarafından şimdiden heyecan içinde beklendiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanlığı 486 personel alım sınav sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı 486 personel alım sınav sonuçları açıklandı!