ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin Geleneksel 3.Pursaklar Çocuk Şenliği sona erdi

Pursaklar Belediyesi'nin Geleneksel 3.Pursaklar Çocuk Şenliği sona erdi

Ankara'nın ilçe belediyeleri yaz tatilinde olan çocuklar için birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerine sırayla kurulan Pursaklar Çocuk Şenliği etkinlikleri de sona buldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin Geleneksel 3.Pursaklar Çocuk Şenliği sona erdi

Pursaklar Belediyesi'nin Geleneksel 3.Pursaklar Çocuk Şenliği sona erdi - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye tarafından pek çok farklı etkinliğe ev sahipliği yapılıyor. Pursaklar Belediyesi tarafından 1 ay boyunca ilçenin farklı mahallelerine sırayla kurulan Geleneksel 3.Pursaklar Çocuk Şenliği etkinlikleri ile yaz tatilinde olan binlerce Pusaklarlı çocuk, sıcak havaların tadını çıkardı.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

7’den 70’e her kesime hitap eden programlarla ilçe halkının takdirini kazanan Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale gelen 3.Pursaklar Çocuk Şenliği ile çocuklara unutulmaz bir yaz mevsimi yaşattı.

‘‘ŞENLİK ALANIMIZA GELEN ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜCÜK SAÇAN, O GÜZEL YÜZLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ’’

Çocukların unutamayacakları, etkinliklerle dolu bir yaz ayı geçirdiklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘İlçemizin farklı mahallelerinde bir ay boyunca çocuklarımızın gönüllerince eğlenebilmeleri için Çocuk Şenliği düzenledik. Bizlerde her gün şenlik alanını ziyaret ederek onların heyecanlarına, coşkularına ve sevinçlerine ortak olduk.

1-4.jpg

Şenlik alanımıza gelen çocuklarımızın gülücük saçan, o güzel yüzleri görülmeye değerdi. Ağustos ayında çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek.’’ ifadelerine yer verdi.

2m7a9356.jpg

Kurulduğu her farklı mahallede yoğun ilgi gören Çocuk Şenliğinde çocuklar, 1 ay boyunca oyun istasyonları, illüzyon gösterileri, interaktif çocuk oyunları ve eğlenceli etkinliklerinde tadını doyasıya çıkardı. Alana gelen her bir çocuğa Pursaklar Belediyesi tarafından patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi.

Öte yandan Pursaklar Belediyesi'nin farklı yaş gruplarına hitap eden etkinlikleri de hız kesmeden devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Biz en çok çocukların belediyesiyiz

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen açıkladı! Biz en çok çocukların belediyesiyiz