ANASAYFA Pursaklar Pursaklıların hizmetine yeni Millet Bahçeleri açılıyor!

Pursaklıların hizmetine yeni Millet Bahçeleri açılıyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından, Pursaklıların hizmetine sunulan projeler aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda belediye, ilçeye 2 yeni Millet Bahçesi daha kazandırdı.
Pursaklıların hizmetine yeni Millet Bahçeleri açılıyor!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla projelerini sürdüren Pursaklar Belediyesi, vatandaşların hizmetine sunduğu 2 yeni Millet Bahçesi'yle taktir topluyor. 

Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları devam ederken, Pursaklılar sabırsızlıkla yeni Millet Bahçeleri'nin çalışmalarının bitmesini bekliyor. 

Yeni Millet Bahçeleri'yle ilgili detaylar ise şu şekilde: 

Pursaklar Millet Bahçesi



Pursaklar Millet Bahçesi, Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle 220 dönüm arazi üzerine yapılıyor. Bahçenin içerisinde; manej alanı( at binicilik), okçuluk alanları, millet kıraathaneleri, evcil hayvanlar parkı, yel değirmeni, futbol sahaları, basketbol sahaları, açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, büfeler, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları, biyolojik gölet, şelale vb. birçok sosyal alan yer alacak.

Gümüşoluk Millet Bahçesi


 

Gümüşlük Millet Bahçesi içerisinde; yoğun yeşil alanı ve doğal göleti ile birlikte 126 bin metre kare alana; yürüyüş ve bisiklet yolları, parklar, çocuk oyun ve spor alanları, piknik alanları gibi alanlar Pursaklıların hizmetine sunulacak. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Pursaklıların hizmetine sunmaya devam ettiği dev projelerle hem taktir topluyor hem de vatandaşların sosyal hayatlarına dokunuyor.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'nün PFDK sevkleri belli oldu

Ankaragücü'nün PFDK sevkleri belli oldu