ANASAYFA Ankara Ankara Gölbaşı'nda şüpheli çanta paniği yaşandı

Ankara Gölbaşı'nda şüpheli çanta paniği yaşandı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde panik anları yaşandı. Şüpheli bir çanta ihbarında bulunan vatandaşlar, ekiplerin olay yerine gelmesi ile beraber rahat bir nefes aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü

ANKARA (İHA) - Başkent Ankara'da pek çok asayiş olayı yaşanıyor. Yaşanan asayiş olayları basına konu olmaya devam ediyor. Kentte güvenlik ve huzurun sağlanması için ekiplerin aralıksız çalışması devam ederken çalışmalara ilişkin bilgiler de sık sık yenileniyor. Son olarak Ankara'nın Gölbaşı ilçesinden gelen haber de yürekleri ağızlara getirdi. 

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yol kenarında bulunan şüpheli çanta endişeye sebep oldu. Şüpheli çanta paniği yaşayan vatandaşlar ise durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine ekiplerin sevk edilmesi ile beraber rahat bir nefes alan çevredeki vatandaşlar alınan güvenlik tedbirlerini izlemek istedi. 

GÖLBAŞI'NDA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşanan şüpheli çanta paniği nedeniyle olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Gölbaşı ilçesi Eymir Mahallesi Acıgöl Sokak’ta yol kenarında sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. 

BOMHA İMHA EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından bomba imha ekiplerince şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Müdahale edilen çantanın içerisinden elektronik eşya çıktı. Bomba paniği yaşayan vatandaşlar çantadan elektronik eşya çıkması ile rahat nit nefes aldı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu "Rehber diye işe alınan personel İngilizce bilmiyor"

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu "Rehber diye işe alınan personel İngilizce bilmiyor"