ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, sosyal medyada oğlu için 23 Nisan koltuğunu isteyen anneye kayıtsız kalmadı!

Mansur Yavaş, sosyal medyada oğlu için 23 Nisan koltuğunu isteyen anneye kayıtsız kalmadı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden otizmli oğlu için 23 Nisan koltuğu isteyen anneyi kırmadı.
yazar
Sinem GÜVEN

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile makamını Muhammed Uğur’a verdi. Geçtiğimiz günlerde Muhammet Uğur'un annesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda talebini dile getirmişti.

ANNE SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU!

23 Nisan için otizmli oğlunun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın koltuğuna geçmesi için çağrıda bulunan anne, sosyal medya hesabı üzerinden “Keşke bu 23 Nisan'da benim #otizm ‘li oğlum bir kaç saatliğine Mansur Yavaş’ın yerine geçse ne dersiniz başkanım olur mu kabul eder misiniz oğluma makamınızı vermeyi” şeklinde gönderi yayımladı.

MANSUR YAVAŞ ANNEDEN GELEN BU ÇAĞRIYA KAYITSIZ KALAMADI!

Bugün sosyal medya X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, annenin isteğini yerine getirdi. Yayımladığı bir video ile o anları paylaştı. Yaptığı paylaşımda, "Tabii ki koltuk Muhammed Uğur’un hakkı, onu tanıdığımız için çok mutluyuz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun." dedi.

Bu vesile ile de tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti!

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti!