ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediyesi'nden 100. Yıl CKM Kütüphanesine gelen öğrencilere büyük hizmet

Etimesgut Belediyesi'nden 100. Yıl CKM Kütüphanesine gelen öğrencilere büyük hizmet

Etimesgut Belediyesi ilçe genelinde bulunan öğrencilerin daha rahat ders çalışabilmesi için onlara uygun ortamlar oluşturmaya devam ediyor. Son olarak kentin yeni ve gözde hizmet noktası 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi (CKM) bünyesinde öğrenciler için kütüphane açıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ülkemizde şu anda eğitim hayatına devam eden milyonlarca öğrencinin günümüzde en büyük problemlerinin arasında uygun bir ortamda ders çalışamamak yer alıyor. Evlerinde ya da okullarında kendileri için ders çalışabilecekleri düzgün bir ortam bulamayan öğrencilerin yardımına çeşitli kurum ve kuruluşlar bünyesinde yer alan kütüphaneler yetişiyor.

Etimesgut Belediyesi ilçenin dört bir yanında bulunan kütüphaneler ile öğrencilere hizmet vermeye devam ederken, yeni yerler açarak onlara daha fazla kolaylık sağlıyor. Son olarak Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı paylaşımda ilçenin en yeni hizmet noktalarından olan Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi (CKM) Kütüphanesinin açıldığını bildirdi.

ÖĞRENCİLERİN YOĞUN İLGİSİ

Açıldığı anda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Başkan Demirel, bu durumdan memnuniyet duyduklarını ve gençlerin ders çalışırken onlara en uygun şartları sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerin ders çalışırken onlara çay ve kurabiye ikram edilmesi ve boşalan ders çalışma masalarının bir sonraki gelecek kişi için hızlıca temizlenmesi gibi hizmetlerde öğrenciler tarafından memnuniyet ile karşılandı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ”

Ders çalışmaya gelen öğrenciler güzel, geniş, sıcak bir ortamda olduklarını söyleyerek kütüphanenin evlerinden bir farkı olmadığını söylediler. Gayet modern ve her şeyin güzel tasarlandığını ifade eden gençler böyle bir yer açılmasını beklediklerini ve sonunda burada bulunmaktan memnun olduklarını ifade ettiler. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daima yanındayız” diyerek onlara belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. 

Öğrencilerin aileleri ve ilçe sakinleri de böyle hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirtiyorlar. Etimesgut halkı gençlerin ihtiyacı olan ne varsa en kısa sürede yapılması için şartsız bir şekilde Etimesgut Belediyesine destek vermeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yükseköğretim Kurumlarında Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemelerde artırıma gidildi!

Yükseköğretim Kurumlarında Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemelerde artırıma gidildi!