ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinden lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere kitap desteği!

Pursaklar Belediyesinden lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere kitap desteği!

Pursaklar Belediyesi ilçe genelindeki gençlere yönelik sevindirici bir haber verdi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin lise ve üniversite öğrencilerine yönelik soru bankası kitapçığı desteği sağlayacaklarını açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sınav heyecanı yaşayan lise ve üniversite öğrencilerine sevindirici bir haber verildi. İlçede ikamet eden ve sınav öncesi test çözüp sınava hazırlanabileceği bir kaynak kitapçığı olmayan 8. sınıf öğrencilerine LGS, 12. sınıf öğrencilerine ise TYT ve AYT tüm dersler soru bankası hediye edileceği açıklandı.

Sınav öncesinde öğrencilere Belediye olarak her türlü destek vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Çetin “12. sınıfa giden ve üniversite sınavına girecek sevgili gençlerimiz, sizler için AYT ve TYT soru bankaları hazırladık. Bunları yaşam merkezimize gelerek alabilirsiniz. 8. Sınıfa giden ve lise sınavlarına girecek gençlerimiz, sizler içinde tüm dersler soru bankası kitapçıkları hazırladık” dedi.

“YETER Kİ SİZ OKUYUN”

Kitapların üzerinde bir not olduğunu söyleyen Başkan Ertuğrul Doğan, bu kitapları alıp, soruları çözüp kendilerine geri getiren öğrencilere ise yüzme havuzu bileti hediye edeceklerini ifade etti. Sınavlara girecek öğrencilere başarılar dileyen Başkan Erdoğan “Yeter ki siz okuyun. Pursaklar Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek önümüzdeki dönemde de öğrencilere yardımcı olacak adımlar atacaklarını ifade etti.

Pursaklar'da yaşayan ve çeşitli sebeplerden dolayı kaynak kitaplara ulaşamayan ve sınava hazırlanan öğrenciler ile aileleri bu durumdan çok memnun oldular.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş müjde diyerek duyurdu! Polatlı'ya su ulaşacak

ABB Başkanı Yavaş müjde diyerek duyurdu! Polatlı'ya su ulaşacak