ANASAYFA Teknoloji X Twitter çöktü mü, neden çöktü?

X Twitter çöktü mü, neden çöktü?

X (Twitter), dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcısıyla en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri. 21 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren ise uygulamaya erişim sorunu yaşıyor. Peki, X Twitter çöktü mü, neden çöktü?
X Twitter çöktü mü, neden çöktü?

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca insanın en çok tercih ettiği sosyal medya platformlarından biri olan X (Twitter), erişim sorunu yaşanıyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren kullanıcılar uygulamada gönderilere erişim sağlayamazken sorunla ilgili ilk detaylar ise şu şekilde: 

GÖNDERİLERE ERİŞİLEMİYOR 

Kullanıcılar, hem mobil uygulama üzerinden hem de web sitesinden hesaplarına giriş sağladıklarında kendi gönderileri ve diğer kullanıcı gönderilerine erişim sağlayamıyor. Kullanıcıların bir kısmı ise uygulamaya giremiyor. 

Bazı kullanıcılar ise X'e erişim sağlayabiliyor, gönderi paylaşabiliyor ancak paylaştıkları gönderilere erişemiyor. 

X (TWİTTER ) ÇÖKTÜ MÜ? 

Kullanıcılar yaşadıkları sorunları farklı mecralardan dile getirirlerken henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Diğer sosyal medya platformlarının gündeminde ise ‘’ XTwitter çöktü mü?'' sorusu ilk sıralarda yer alıyor. 

X (TWİTTER) NEDEN ÇÖKTÜ? 

Bugün sabah saatlerinden itibaren kullanıcılar uygulama gönderilerine erişim sağlayamazken, sorunun neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Sorun, 21 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinde başlarken, henüz düzelmiş değil. 

Küresel bir sorun mu yoksa bölgesel mi henüz bilinmezken, binlerce kullanıcı da sorunu rapor ediyor. Uygulamaya girildiği anda sadece X'e hoş geldiniz bildirimi görünürken kullanıcılar ne kendi gönderilerine ne de diğer kullanıcıların gönderilerine erişim sağlayabiliyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu! O ilçede uzun süreli su kesintisi uygulanacak

ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu! O ilçede uzun süreli su kesintisi uygulanacak