ANASAYFA Teknoloji WhatsApp sadece iOS kullanıcıları için o harika yeni özelliğini aktif etti

WhatsApp sadece iOS kullanıcıları için o harika yeni özelliğini aktif etti

WhatsApp yeni gelen güncelleme ile yalnızca iOS kullanıcıları için o özelliği güncelledi.
WhatsApp sadece iOS kullanıcıları için o harika yeni özelliğini aktif etti

Akıllı cep telefonlarının en çok tercih edilen anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama uygulaması WhatsApp dönem dönem geln güncellemerle kullanıcılara yeni özelikler sunuyor. WhatsApp'ın getirdiği yeni güncelleme ile yalnızca İOS kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. O özellik ile İOS işletim sistemine shaip WhatsApp kullancılarının sohbetleri daha eğlenceli ve daha renkli hale getirecek.

YENİ GÜNCELLEME İLE İOS KULLANCIILARI FOTOĞRAFLARI ŞIP DİYE ÇIKARTMA OLARAK KULLANABİLECEK

WhatsApp iş, eğitim ve gündelik konularla ettiğimiz hızlı sohbetler, sesli görüntülü aramlar sayesinde kullanıcılarına büyük bir konfor yaratırken aynı zamanda sohbetleri daha eğlenceli ve renli hale getiriyor. WhatsApp'ın güncellemesiyle beraber artık kullanıcılar çok kolay bir şekilde çıkartma oluşturabilecek. Henüz Android cep telefonlarında bulunmayan bu özellik İOS'un eski sürüm cep telefonlarında da bulunmuyor. Bu özellikten yalnızca İOS 17 ve daha iyi bir modele sahip cihazlar yararlanıyor.

Daha önce telefonlarda bulunan fotoğraf galerisindeki fotoğrafları WhatsApp uygulamsına sürükleyip çıkartma oluşturulabiliyordu. Artık bu özellikle fotoğrafların üzerine çizim yapılabilecek ve dilerse kullanıcı metin ekleyebilecek.

WhatsApp'ın yeni çıkartma özelliğini aktif etmek isteyen İOS 17 ve üzeri işletim sistemine sahip kullanıcıların neler yapması gerekiyor?

İlk olarak seçilen görselden çıkartma oluşturmak için uygulamanın çıkartma tepsisini açmak gerekiyor.

Daha sonra çıkartma oluştur öğesini seçilecek.

Fotoğraf galerisinden seçilen görsel seçip buradan bir kesme seçilerek metin eklenebilir, çizim yapılabilir ve kullanıcı dilediği kendi özgün çıkartmalar oluşturabilir.

Öte yandan çıkartma tepsisi açıldığında istenilen çıkartmaya uzun basılarak ya da çıkartmayı düzenle seçeceği seçildiğinde önceden yapılan çıkartmalarda düzenlenebiliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek duyurdu! Sosyal medya fenomenleri mercek altında

Bakan Şimşek duyurdu! Sosyal medya fenomenleri mercek altında