ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesinden kitap ve kırtasiye yardımı açıklaması

Yenimahalle Belediyesinden kitap ve kırtasiye yardımı açıklaması

Yenimahalle Belediyesi ilçe genelindeki tüm çocuklara yönelik eğitimlerine destek olma noktasında adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Yenimahalle'nin çocukları emin ellerde" diyerek verdikleri desteği vurguladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Yenimahalle Belediyesi'nde ilçe çocuklarına yönelik önemli ve takdir gören destekleyici adımlar atılmaya devam ediliyor. Düzenli olarak yapılan faaliyetler ve destekleme projeleri ile Yenimahalle ilçesinde yaşayan çocukların gelişimi olumlu yönde etkileniyor.

“YENİMAHALLE'NİN ÇOCUKLARI EMİN ELLERDE”

Bir çok defa çocuklar için yapılan yardımlar ve onlara yönelik düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri gibi hizmetler ile sosyal belediyecilik anlamında ön plana çıkan Yenimahalle Belediyesinden olumlu açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Daha önce bir çok defa yapılan açıklamalar ile tüm ilçe halkı olduğu gibi ilçedeki çocuklara da desteğini esirgemediğini ifade eden Yenimahalle Belediyesinden sevindirici bir paylaşım daha geldi. Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar tarafından yapılan açıklamada “Yenimahalle'nin çocukları emin ellerde” denildi.

OKULLARA VE ÖĞRENCİLERE DESTEK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Tüm öğrencilerimizin eşit şartlarda eğitim alabilmeleri için, ilçemizdeki devlet okullarının fiziki imkanlarını iyileştiriyor; çocuklarımıza kitap ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz” denildi.

İlçe genelindeki okullarda aksayan sorunların giderilmesi için yapılan çalışmalara dair görüntülerin yer aldığı bir videonun da gösterildiği paylaşım kısa sürede büyük bir etkileşim aldı.

Öğrencilerin eğitim hayatının aksamaması için yapılan bu çalışmalar halk tarafından destekleniyor. Yenimahalle Belediyesi çocuklar konusunda taviz vermeden gereken adımları hızlı bir şekilde atıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İşte Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İşte Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri