ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi için geri sayım başladı!

Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi için geri sayım başladı!

Yenimahalle Belediyesi ilçeye kazandırdığı eğitim kurumlarından bir yenisi daha için geri sayıma başladı. Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi, 9 Mart'ta ilçe gençlerinin hizmetine açılacak.

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, gençlere yönelik hizmet ve projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi, ilçe gençlerine çağdaş bir eğitim sunabilmek için hızla yükseliyor. 

Cumhuriyet'in 100'üncü yaşında Yenimahalle'ye kazandırılan Cumhuriyet Akademisi, ilçe gençlerinin çağdaş, yenilikçi bir anlayışla sanattan spora, kültürden bilişime çeşitli alanlarda kendisini geliştirmesine imkan sunacak. 

Dans derslerinden yapay zeka eğitimine, çeşitli ilgi alanlarına yönelik hazırlanan Cumhuriyet Akademisi, Cumhuriyet'in 100'üncü yaşına armağan edilecek. 

9 MART'TA KAPILARINI GENÇLER İÇİN ARALAYACAK 

Batıkent Turgut Özel Mahallesi'nde bulunan akademi, yaklaşık 9921 metre kare kapalı inşaat alanına sahip olacak ve bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşacak.

Tesisin içerisinde konser salonu, açık hava sineması, kütüphane, dijital kütüphane, kantin, çok amaçlı salon, kurs yerleri ve atölyeler bulunacak. Yenimahalle gençlerinin kültürel, sosyal ve spor faaliyetlerini gerçekleştirebileceği Cumhuriyet Akademisi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından 9 Mart 2024 Cumartesi tarihinde açılacak. 

Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi, Yenimahalleli gençlerin çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmeleri için faaliyet göstermeyi amaçlarken, belediyenin ilçeye kazandırdığı eğitim kurumları arasında da yerini almış durumda. 

Abone Olmak için TIKLAYINIZ

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TESK Başkanı Palandöken'den şöförü belli olmayan ulaşım sistemi derhal durdurulsun çağrısı

TESK Başkanı Palandöken'den şöförü belli olmayan ulaşım sistemi derhal durdurulsun çağrısı