Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi kulakların pasını siliyor

Ankara Kent Orkestrası, haftanın ilk günü düzenli olarak gerçekleştirdikleri Pazartesi Dinletileri ile başkentli müzikseverlerin kulaklarının pasını siliyor.

Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi kulakların pasını siliyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlerini önemserken bu konudaki çalışmalarına ara vermeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki bir başka etkinlikle daha müzikseverleri memnun ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesindeki kültür sanat platformlarından Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi, sergiledikleri dinletileriyle Ankaralı sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatıyor.

Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi saat 12.30-13.15 saatleri arasında Pazartesi Dinletileri adı altında müzik performansları sergiliyorlar. Ankara Kent Orkestrası’nın Pazartesi Dinletileri, Gençlik Parkı Büyük Sahne Prova Alanı’nda gerçekleşiyor.

PAZARTESİ SENDROMU KALMIYOR

Ankara Kent Orkestrası her Pazartesi kulakların pasını siliyor

Solistliğini Mehmet Erdemli’nin üstlendiği Pazartesi Dinletileri konserlerinde, piyanoda Zafer Gökçer, gitarda Ertuğrul İlerisoy, bas gitarda Ercan Yavuz, davulda Özgür Duranoğlu yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat tarafındaki sosyal medya hesapları olan ABBKulturSanat üzerinden de Ankara Kent Orkestrası tarafından gerçekleştirilen Pazartesi Dinletileri’ne yönelik detaylar paylaşıldı.

Detaylarda Ankaralı müzikseverler Ankara Kent Orkestrası’nın bu sürpriz dinletilerine davet edilirken şu ifadeler kullanıldı:

Sürpriz dinletilerle pazartesi sendromuna son veriyoruz. Ankara Kent Orkestrası her pazartesi saat 12:30-13.15 arasında 10 Haziran Pazartesi Gençlik Parkı Büyük Sahne Prova Salonu’nda sizlerle...

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER