Ankara İl Jandarma Komutanlığı'ndan uyuşturucu operasyonu! 12 şüpheli yakalandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde üretip sattığı tespit edilen 12 şüpheli yakalandı.

Başkent Ankara'da, suç ve suçlular ile mücadele aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Ankara ve Aksaray'da, Uyuşturucu madde imalatı ve satışı gerçekleştiren 14 şüpheliyi tespit etti.

3 ay süren teknik ve fiziki takip ardından Ankara İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ankara ve Aksaray'da şüphelilere yönelik harekete geçti.

12 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ankara ve Aksaray'da, 16 farklı adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 14 şüpheli şahıstan 12'si yakalanarak gözaltına alındı.

FİRARİ ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Edinilen bilgiye göre, ekiplerin firari 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Ankara ve Aksaray'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucunda, 3 bin 200 gram uyuşturucu uyarıcı madde, 28 adet uyuşturucu içme aparatı, 14 adet telefon, 1 adet muşta, 9 bin 890 lira suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, başkentlilerin huzuru ve güvenliği için çalışmalarına devam ederken, suç ve suçlulara yönelik mücadelesi kapsamında uyuşturucu tacirlerinin yerini tespit ederek, zehir tacirliğine göz açtırmıyor.

Haberankara.com