Ankara Valiliği aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu!

Ankara Valiliği, kentte yaşayan vatandaşlar için çeşitli açıklamalar yapıyor. Başkent Ankara'da yürütülen asayiş çalışmalarına ilişkin bilgiler vermeye devam eden Ankara Valiliği bu kez araması bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere bir basın duyurusuna yer verdi.

Ankara Valiliği aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu!

Başkent Ankara'nın güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar 7 gün 24 saat esası ile devam ediyor. Ankara'da güvenlik güçlerinin çalışmaları aralıksız olarak devam ederken güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalar da kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor.

Ankara'da yapılan çalışmalara ilişkin bilgileri kamuoyunun bilgisine sunmaya devam eden Ankara Valiliği, yeni bir açıklamaya yer verdi. Ankara Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) hesabı üzerinden yapılan açıklama ile kentte araması bulunan şahıslara yönelik çalışmaların detayları paylaşıldı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN ARANAN ŞAHISLA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BASIN DUYURUSU

Ankara Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada kent genelinde aranan şahıslara yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğine dikkat çekildi. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada ‘’Ankara il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon sonuçlarına ilişkin Bilgiler'' ifadeleri yer aldı. Ankara Valiliği'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan resmi verilerin yer aldığı açıklamada;

Ankara Valiliği aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu!

‘’ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK OPERASYON SONUÇLARI;

İlimiz genelinde 23 - 29 Şubat tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 22,

5 - 10 yıl arası hapis cezası olan 34,

5 yıla kadar hapis cezası olan 301,

İfadeye yönelik aranan 623 şahıs olmak üzere toplam 980 kişi yakalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER