ANASAYFA Ankara Başkentin marka değeri Ankara Kent Atölyesi ile artacak

Başkentin marka değeri Ankara Kent Atölyesi ile artacak

Başkentin tanınırlığını ve bilinirliğini arttıran ve uzman isimleri vatandaşlar ile buluşturan Kent Atölyelerinin çalışmaları yakından takip ediliyor. Bu kapsamda Ankara Kent Konseyi tarafından sosyal medyada harekete geçildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara genelinde kentin daha iyi noktalara gelmesini sağlamak, yürütülen iş birlikleri ile  örnek projeler geliştirmek için harekete geçen Ankara Kent Konseyi bir süredir Kent Atölyeleri programını sürdürüyor.

ANKARA KENT ATÖLYELERİ ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYOR

Kurulduğu günden bu yana Ankara şehri için ortak akıl oluşturarak adımlar atma hedefi ile hareket eden Ankara Kent Konseyi aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Şehrin herkesin kararı ile yönetilmesi ve çalışmalar yapılması, eksiklerin görülüp ona göre projeler geliştirilmesi adına faaliyetlerini sürdüren Ankara Kent Konseyi “Kent Atölyesi” ile Ankara için yeni bir dönem başlattı.

"Anadolu'nun dünyaya açılan kapısı Ankara" sloganı ile kurulan Ankara Kent Atölyesi ile çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Bu programlarda alanında uzman ve kendini ispatlamış kişilerin bilgi ve birikimlerini gelecek nesillere aktardığı buluşmalar düzenlenirken, şehrin insanlarının ufkunun genişletilmesi hedeflenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği Ankara Kent Konseyi'nin Başkanı olarak görev yapan Halil İbrahim Yılmaz'da Ankara kenti için ellerinden geleni yapacaklarını ve ortak paydada buluşarak faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade etmişti.

ANKARA KENT ATÖLYESİ SOSYAL MEDYADA

Ankara Kent Atölyesi'nin çalışmalarını şehrin ve ülkenin her köşesindeki insana duyurmak, gelecek programlar hakkında bilgi sahibi yapmak için harekete geçildi. Açılan sosyal medya hesabı sayesinde Ankaralılar başta olmak üzere tüm vatandaşlar çalışmaları yakından takip edebilecek. 

Hesabı takip etmek için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiörengücü evinde Gençlerbirliği'ni  2-1 yendi

Ankara Keçiörengücü evinde Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi