CHP Milletvekili Aylin Yaman’dan Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’a ziyaret

CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a makamında ziyarette bulundu.

CHP Milletvekili Aylin Yaman’dan Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’a ziyaret

Ankara’da özellikle 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra yeni göreve gelen belediye başkanlarına sektörün önde gelen kurum ve kuruluşları kadar siyasi partilerin milletvekilleri de ziyarette bulunuyor. Bu kapsamda CHP Ankara Milletvekili ve aynı zamanda Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi olan Aylin Yaman, 31 Mart Mahalli İdare Seçimler’den itibaren görevi Turgut Altınok’tan devralan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı makamında ziyaret etti.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın makamına yaptığı ziyaret kapsamında, yerel yönetim ve ve sosyal belediyeciliğin önemini değerlendirirken, Başkan Özarslan’a ve ekibine başarılar diledi. Aylin Yaman’ın Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’a yaptığı ziyaret sonrası Özarslan ve ekibiyle fotoğraf da çektirdi.

YEREL YÖNETİM VE SOSYAL BELEDİYECİLİK DEĞERLENDİRİLDİ

CHP Milletvekili Aylin Yaman’dan Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’a ziyaret

CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve ekibine yaptığı ziyareti fotoğrafla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda Yaman şu ifadeleri kullandı:

“Keçiören Belediyesi’nde, Belediye Başkanımız Sn Mesut Özarslan ve değerli ekibi ile birlikteyiz. Derin yoksullukla mücadele eden halkımız için yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin önemini değerlendirdik. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum…”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER