ANASAYFA Keçiören Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'ın mazbata töreni ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile yapılacak

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'ın mazbata töreni ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile yapılacak

20 yılın ardından Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçen Keçiören'de devir teslim töreni için açıklama yapıldı. Özarslan'ın resmen belediye başkanı olacağı gün duyuruldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'ın mazbata töreni ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile yapılacak

Keçiören yıllar sonra farklı bir parti yönetimine girmenin hazırlıklarını yapıyor. 2004 yılından bu yana ilçe AK Parti yönetimindeydi.

Partiler Yerel Seçim döneminin başlaması ile birlikte adaylarını belirlemeye başlamıştı. Ankara'da gösterilecek adaylar merak edilirken Cumhuriyet Halk Partisi yaptığı açıklama ile adaylarını ilan etmişti.

İLÇENİN İLK CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Söz konusu adaylar arasında Keçiören için yer alan Mesut Özarslan'ın ilçe tarihinde ilk CHP'li belediye başkanı olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Seçimlerin ardından Ankara genelinde olduğu gibi CHP Keçiören'de de önemli bir başarıya ulaşmış, Özarslan yeni Keçiören Belediye Başkanı olarak seçilmişti.

Bu gelişmenin ardından gözler Mesut Özarslan'ın belediye başkanlığının resmen başlamasına çevrilmişti. Edinilen bilgiye göre çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mesut Özraslan 4 Nisan 2024 Perşembe (Yarın) mazbatasını alacak.

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TA GELECEK

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın gerçekleşecek mazbata resmi mührü devralma törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katılım sağlayacak. ABB Başkanı Yavaş, Mesut Özarslan'ın adaylığını desteklediğini bahsi geçen her ortamda belirtmişti.

Şehir halkıda yapılan seçim sonrasında Keçiören ilçesine Mesut Özarslan'ın seçilmesini sağlamıştı. Yarın Keçiören Belediye Binası'nda gerçekleşecek törene ilçe halkından da önemli bir katılım sağlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı?

Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı?