ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da 3 Aralık Pazar gidilecek fuarlar duyuruldu!

Ankara'da 3 Aralık Pazar gidilecek fuarlar duyuruldu!

Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından bu Pazar yapılabilecek olan fuar aktiviteleri merak konusu oldu. 3 Aralık Pazar günü açık olan fuarlar duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da 3 Aralık Pazar gidilecek fuarlar duyuruldu!

Bu Pazar günü Ankara'da havanın güneşli olması nedeni ile kendilerini sokağa atmak isteyen vatandaşlar, gidilebilecek olan konser, gezi, fuar vb. yerleri değerlendirmek istedi. 7'den 70'e herkesin katılım sağlayabileceği bu etkinliklere ilişkin gelen duyurulara göre özellikle de Ankara'da düzenlenen kitap fuarının büyük ilgi çektiği öğrenilmiş oldu. 

ANKARA'DA BU PAZAR GİDİLEBİLECEK OLAN FUARLAR 

Konuya ilişkin gelen duyuruda Ankara'da vatandaşların ilk olarak gidebileceği kitap fuarının devam ettiği öğrenildi. 10 Aralık tarihine kadar devam edecek olan bu fuar, hafta sonunun gelmesi ile birlikte de oldukça ilginin yoğunlaşacağı tahmin edildi. Bu sene Ankara Kitap Fuarı'nın onur konuğunun ise Gülseren Budayıcoğlu olduğu öğrenildi. Tüm bunların yanı sıra ise toplamda 500 yazarın oyucuları ile bir araya gelmesi beklendiği yapılan planlamalar arasında yer aldı.

İkinci fuarın ise özellikle Ankara'da yaşayan Ardahanlıların büyük ilgisini çekeceği öğrenildi. 30 Kasım tarihinde başlayan Ardahan Tanıtım Günlerinin bugün sona erdiği ifade edildi.

Bu tanıtım günlerinde Ardahan'a özgü pek çok yöresel lezzet ve yerlerin tanıtımlarının yapılacağı, tüm Ankaralı vatandaşların da davet edildiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Başkent Market Ankara'da yaygınlaşıyor

ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Başkent Market Ankara'da yaygınlaşıyor