Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği!

Mamak Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye, Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir program düzenledi.

Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği!

Ankara’da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan belediyelerden biri olan Mamak Belediyesi, başkentlileri farklı etkinliklerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği!

Bu kapsamda belediye, engelli vatandaşların sosyal yaşama etkin ve eşit katılımlarını sağlamak için çok özel bir etkinliğe imza attı.

‘’ENGEL TANIMIYORUZ, BİZ HAZIRIZ…’’

Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği! - Resim : 2

Mamak Belediyesi, ‘’Engel Tanımıyoruz, Biz Hazırız…’’ diyerek bir davette bulunmuştu. Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, engelli vatandaşların sosyal yaşama etkin ve eşit katılmalarını sağlamak için bir basamak oldu.

4 Aralık Pazartesi günü Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde saat 11.00'da düzenlen etkinlikle Mamak Belediyesi, ‘’Engel tanımıyoruz, biz hazırız’’ dedi.

Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği! - Resim : 3

Engelli bireyler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’de vatandaşlarla vakit geçirdi.

‘’BİRLİKTE AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK’’

Mamak Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla etkinliğe ilişkin, ‘’Birlikte aşamayacağımız engel yok.’’ denildi.

Etkinlikten fotoğraf karelerinin paylaşıldığı paylaşımda, ‘’Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama etkin ve eşit vatandaşlar olarak katılmalarını sağlamak için çalışıyoruz… Birlikte aşamayacağımız engel yok. Mamak Belediyesi senin yanında...’’ ifadeleri kullanıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER