ANASAYFA Mamak Mamak Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu gösterimi! Öğrencileri karne hediyesi geldi

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu gösterimi! Öğrencileri karne hediyesi geldi

Ankara'nın ilçe belediyelerinin öğrencilere yönelik karne hediyeleri tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli etkinliklere ev sahipliği belediyelerin arasına Mamak Belediyesi de katıldı. Belediye, 6-12 yaş arası çocuklara ücretsiz tiyatro oyunu sahnelenmesine ev sahipliği yapacak.
Mamak Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu gösterimi! Öğrencileri karne hediyesi geldi

Ankara'nın ilçe belediyelerinden birbiri ardında yarıyıl tatiline girmiş öğrencilere yönelik etkinlik duyuruları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Mamak Belediyesi de, öğrencilere adeta karne hediyesi niteliğinde bir duyuru yaptı. 

Mamak Belediyesi'nin resmi internet sitesinden yayımlanan afişe göre, 28 Ocak'ta Mamak'ta tiyatro rüzgarı esecek. Tamamen ücretsiz olan tiyatro oyununa ise tüm vatandaşlar davetli. 

AK MASAL KARA MASAL MAMAK'TA OYNANACAK 

Belediye tarafından yayımlanan afişte, Turgut Özakman'ın yazdığı ve Kenan Olpak'ın yönettiği ‘Ak Masal Kara Masal’ oyunuyla ilgili detaylar yer aldı. 

28 Ocak pazar günü sahnelenecek oyun, 6-12 yaş grubuna yönelik olacak. Mamak'ta bulunan Musiki Muallim Mektebi'nde, saat 14.00'da tiyatroseverlerin ve Mamaklı öğrencilerin beğenisine sunulacak  ‘Ak Masal Kara Masal’, tamamen ücretsiz olacak. 

Yarıyıl tatiline girmiş öğrencilere adeta karne hediyesi veren Mamak Belediyesi, ilçede kültür sanat rüzgarı estirmeye de devam ediyor. Yarıyıl tatilinde çocukları ile yapabilecekleri aktiviteleri araştıran ebeveynlerden tam not alan etkinlikle Mamak Belediyesi, vatandaşlardan tam not aldı. 

Çocukları ile yarıyıl tatilinde hem eğlenceli hem de sanatsal bir etkinlik yapmak isteyen bütün aileler, Ak Masal Kara Masal oyununa davetli. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş ile AKK Başkanı Yılmaz Ankara Kent Gönüllüsü muhtarlarla bir araya geldi

ABB Başkanı Yavaş ile AKK Başkanı Yılmaz Ankara Kent Gönüllüsü muhtarlarla bir araya geldi