ANASAYFA Polatlı Ankara'da Polatlı Belediyesinden Mahallede Şenlik Var yaz etkinliği!

Ankara'da Polatlı Belediyesinden Mahallede Şenlik Var yaz etkinliği!

Polatlı Belediyesi ilçe sakinlerine nostaljik bir yaz akşamı yaşatmak için Mahallede Şenlik Var yaz etkinliğini duyurdu.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da Polatlı Belediyesinden Mahallede Şenlik Var yaz etkinliği!

Ankara'da yaz mevsiminin gelmesiyle ilçe belediyeler eğlence sektörüne ağırlık verip ilçe sakinlerine keyifli bir yaz sezonu yaşatmak istiyor. Hal böyle olunca Ankara'nın çeşitli ilçelerinde de konserler, festivaller, şenlikler düzenleniyor.

Son olarak ilçe sakinlerine eğlenceli bir yaz sezonu yaşatmak isteyen Polatlı Belediyesi de Mahallede Şenlik Var yaz etkinliğini duyurdu.

Mahallede Şenlik Var etkinliği ile ilçe sakinlerini nostaljik yaz akşamlarına götürmeyi amaçlayan Polatlı Belediyesi her hafta birbirinden farklı mahallelerde ilçe sakinleriyle buluşarak eğlenceli anlar yaşatıyor.

whatsapp-image-2023-07-19-at-14-39-41.jpeg

Son olarak Belediye ilçe sakinleriyle bu akşam 19.00’da Fatih Mahallesi Yunus Emre Parkı'nda Polatlılılarla buluşuyor.

Ankaralılar bu adreste bir araya geliyor! TIKLA SENDE INSTAGRAM TAKİP ET

Polatlı Belediyesinden yapılan açıklamada, "Her hafta birbirinden farklı mahallelerimizde birlikte eğlendiğimiz, nostaljik yaz akşamlarının coşkusunu yaşadığımız ‘Mahallede Şenlik Var’ Yaz Etkinliklerimiz kapsamında; Bugün 19.00’da Fatih Mahallesi Yunus Emre Parkında hemşehrilerimizle buluşuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Belediye tarafından düzenlenen etkinlikte gösteriler, oyunlar, sürpriz hediyeler, çekilişler, ikramlar da bulunmakta.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldiği açıklandı! Ankara'da ekmek ne kadara satılacak?

Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldiği açıklandı! Ankara'da ekmek ne kadara satılacak?