ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor

Sincan Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor

Sincan Belediyesi ev hanımlarının daha kaliteli vakit geçirip meslek edinebilmeleri için hobi ve meslek edindirme kurslarına devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşların huzur ve refah içinde yaşam sürdürebilmeleri için yatırımlarına devam ediyor. Eğitime ve kadınlara verdiği önemi her zaman vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Kadınlarımız bu kurslar sayesinde sadece beceri kazanmıyor aynı zamanda Kültür Merkezlerimizde sosyalleşme imkânı da buluyor. Gelecek nesillerimizi yetiştiren kadınlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Onlar istiyor biz yapıyoruz” diyerek kadınlara olan desteğinin altını bir kez daha çizdi.

13 FARKLI EL İŞİ ALANINDA ÜCRETSİZ KURS VERİLİYOR

Sincan Belediyesi Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezleriyle kadınlara yönelik hobi ve meslek edindirme kurslarına devam ediyor. Ebru, tel kırma, seramik, tahrirci çinici, iğne oyası, Arap hasırı, mefruşat, amigurimi, giyim, resim, yağlı boya resim, keçe yapımı, el sanatları gibi 13 farklı el işi alanında verilen ücretsiz kurs veriliyor.

Konusunda uzman eğitmenler tarafından veriler hobi ve meslek kursları Zeytin Dalı Kültür Merkezi, Fatih Kültür Merkezi, Yunus Emre Gençlik Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Gençlik Merkezi, Gökçek Gençlik Merkezi, Törekent Gençlik Merkezi, Evliya Çelebi Kültür Merkezi ve İlksan Toki Konak kursları vatandaşlara hizmet veriyor.

NASIL ÜYE OLUNUR?

Sincan Belediyesi’nin ücretsiz hizmet verdiği bu kurslara katılmak isteyenler, Kültür merkezlerine giderek kayıt yaptırabilirler. Ayrıca, Sincan Belediyesi web sitesi sincan.bel.tr' den bilgi alabilirler.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar bu ödemeyi yapmak için son tarih 30 Kasım! Ödemeyenlere gecikme faizi işleyecek

Ankaralılar bu ödemeyi yapmak için son tarih 30 Kasım! Ödemeyenlere gecikme faizi işleyecek