ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını yapmaya hazırlanıyor

Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını yapmaya hazırlanıyor

Ankara'da ki belediyeler yaptıkları çalışmalar ve projeler ile ülkede örnek olmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi' de verdiği hizmetle Ankara'da örnek gösterilen belediyeler arasında.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi Zambak Kreşi'nin açılışını yapmaya hazırlanıyor

Sincan Belediyesi ailelerin küçük çocuklarını güvenle bırakıp işe gidebilecekleri kreşler inşa etti. Söz verildiği günden bu yana tek tek açılışlarını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bölge halkından takdir toplamaya devam ediyor.

166215477-1695738925.jpg

Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından küçük çocuğu olan ailelere müjdeli haber verilmişti. Ailelerin yüzünü güldüren proje adım adım Sincan'ın mahallelerinde hayata geçiriliyor. Kreşlerin açılışlarını bir bir yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan açılışa vatandaşları da davet ediyor. Öğrencilere verdiği desteklerle son zamanlarda gündeme gelen Sincan Belediyesi eğitime tam destek oluyor. Son olarak söz verdiği kreş inşaatlarının bir bir bitirilmesi üzerine açılışlar yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda Leylak Kreşi ve Menekşe Kreşi birer gün arayla açılmıştı.

f7mmymdwaaavly7.jpg

ZAMBAK KREŞİ AÇILIYOR

Eğitime verdiği desteklerle sürekli gündeme gelen Sincan Belediyesi, ailelerin güvenle çocuklarını emanet edebilecekleri, tam donanımlı kreşler inşa etti. Projeyi yakından takip eden Sincan Belediyesi Murat Ercan, kreşlerin inşaatı bittikçe tek tek açılışları yapmaya devam ediyor. Şimdilerde ise Zambak Kreşi'nin açılışını yapmaya hazırlanan belediye bütün vatandaşları açılışa davet etti. Zambak Kreşi'nin açılışı 10 Ekim Salı günü saat 14.00'da, 29 Ekim Mahallesi'nde olacak.

screenshot-1.jpg

KREŞLER TAM DONANIMLI

Okul öncesi eğitim seferberliğimize hız kesmeden devam eden Sincan Belediyesi, ailelerin güvenle çocuklarını emanet edebilecekleri, tam donanımlı kreşler inşa etti. Menekşe, Papatya, Zambak, Leylak, Lale isimleri verilen 5 kreş kısa sürede tamamlandı. O kreşlerden “Zambak Kreşi” yarın açılarak hizmete başlayacak.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

AFAD Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu