Türk Telekom Transilvania'yı konuk edecek

Türk Telekom Basketbol, BKT EuroCup 10. hafta mücadelesinde Banca Transilvania'yı ile evinde karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Transilvania'yı konuk edecek

BKT EuroCup 2023 - 2024 sezonunda heyecan 10. hafta maçları ile devam edecek. B Grubu'nda mücadele eden Türk Telekom Basketbol yarın Romanya'nın Banca Transilvania takımı ile karşı karşıya gelecek.

TÜRK TELEKOM - BANCA TRANSİLVANİA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 5 Aralık Salı (Yarın) saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRK TELEKOM ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

BKT EuroCup 2023 - 2024 sezonunda geride kalan 9 maçta iyi bir grafik çizemeyen Ankara ekibi Türk Telekom Basketbol zorlu mücadelede Banca Transilvania karşısında kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

TÜRK TELEKOM İLK PERİYOTLARDA DAĞILIYOR

EuroCup'ta oynadığı son iki karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrılan Türk Telekom son sıraya gerilemiş durumda. 8. hafta karşılaşmasında Fransız temsilcisi Bourg Bresse ile karşı karşıya gelen turkuaz - lacivertli ekip rakibine 86-67 mağlup olmuştu. İlk periyoda 22-8'lik skorla kötü başlayan Ankara temsilcisi ikinci ve üçüncü periyotta sergilediği iyi oyunla skoru 54-51'e getirse de final periyodunda gösterdiği 32-16'lık skorla Bourg Bresse maçı domine etti ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Geçtiğimiz haftada Slask Wroclaw ile karşı karşıya gelmişti. İlk periyotta alınanan 19-7'lik skor Türk Telekom'un maçı kaybetmesinin temel nedeni olmuştu. Turkuaz - lacivertli ekip kalan 3 periyotta dengeli bir oyun ortaya koysa da mağlubiyete engel olamamıştı.

SONRAKİ HABER