ANASAYFA Teknoloji Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak

Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak

Apple'ın İphone 14 ile hayatımıza giren uydu bağlantı özelliğini Samsung'un tanıtmaya hazırlandığı Galaxy S24'te bu özelliğin olmayacağı konuşuluyor.
Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak

Samsung'un son çıkan serisi Galaxy S23’ün acil durumlar iPhone’da olana benzer bir uydu bağlantısı ile piyasaya süreceği söyleniyordu. Ancak Samnsung Galaxy S23 serisinini bu özellik ile piyasaya sürmedi şirket, iki yönlü uydu bağlantı ekosisteminin henüz kullanılabilir olmadığını iddia etti.

Samsung’un tanıtmaya hazırlandığı Galaxy S24 serisi ile iki yönlü uydu bağlantısı geleceği iddia edildi ve Galaxy S24 olması beklenen One UI 6.1’in ekran görüntülerinde bu özellikten söz ediliyordu. Bu yüzden Samsung'un yaklaşmakta olan üst seviye telefonunun kesinlikle uydu bağlantısına sahip olacağı ifade ediliyordu ancak büyük bir sürpriz olmazsa en büyük elektronik - eşya devlerinden Samsung'un bu özelliği Galaxy S24 ile de sunması beklenmiyor.

SAMSUNG LANSMAN'DAN ÖNCE OPERATÖRLER ARACILIĞI İLE TELEFONU TEST ETTİ

ETNews’in haberine göre Samsung, Galaxy S24 akıllı cep telefınunun resmi duyurudan iki hafta önce Güney Kore’de bulunan üç ağ operatörü (KT, LG Uplus ve SK Telecom) ile test ettiğini öne sürüyor. Samsung, yapıalcak lansman öncesinde akıllı telefon üreticileri arasında yaygın bir uygulama olan, görünüşünü belli etmeyecek şekilde paketlenmiş olan Galaxy S24 Ultra örneklerini mobil operatörlere sağladı. Buradan hareketle Galaxy S24'te iki yönlü uydu bağlantısından söz edilmiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 aylık enflasyon farkı ile beraber TOKİ taksitleri zamlandı! 2024 TOKİ taksitlerine ne kadar zam geldi

6 aylık enflasyon farkı ile beraber TOKİ taksitleri zamlandı! 2024 TOKİ taksitlerine ne kadar zam geldi