ANASAYFA Ankara Ankara’da polisten kaçan alkollü taksi sürücüsü 2 duvar arasına sıkıştı!

Ankara’da polisten kaçan alkollü taksi sürücüsü 2 duvar arasına sıkıştı!

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde polisten kaçan taksici aracıyla birlikte 2 duvar arasına sıkışırken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler vatandaşları hayrete düşürürken sosyal medyada da gündem oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü

Başkent Ankara'da güvenlik güçlerinin çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Son olarak kentte alkollü olduğu tespit edilen bir taksi şoförünün aracı ile iki duvar arasına sıkıştığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde polisten kaçan taksici aracıyla birlikte 2 duvar arasına sıkıştı. O anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ ARACINI İKİ DUVAR ARASINA SIKIŞTIRDI

Olay, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde 13 Nisan Cumartesi günü gece  saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Y. K., alkollü olduğu için ticari taksi ile polisten kaçmaya başladı. Uzun süre kovalama sonucunda izini kaybettirmek için Y. K. Ayaş - Ankara Yolu Bulvarı'ndaki bir marketin otoparkına girdi. 

Polislerin takipte olduğunu görünce tekrar dışarı çıkmaya çalışan sürücünün aracı market duvarı ile yanındaki apartmanın bahçe duvarı arasında sıkıştı. Sürücü Y. K., polis ekipleri tarafından aracın yan camından dışarı çıkarılıp yakalandı. 

Olay anı, marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansırken, alkollü olduğu belirlenen Y. K.'nin ehliyetine el koyulduğu öğrenildi. Araç ise bulunduğu yerden çekiciyle çıkarıldı. Kameralara yansıyan görüntülerde ise aracın iki duvara sıkışması anında kıvılcımlar çıktığı görüldü. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram mesaj istekleri nasıl kapatılır?

Instagram mesaj istekleri nasıl kapatılır?