ANASAYFA Mamak Mamak Belediyesi kütüphane ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor

Mamak Belediyesi kütüphane ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor

Öğrencilerin ders çalışma ve sınavlara hazırlanma konusunda günlük hayatta en çok ihtiyaç duyduğu alanların başında kütüphaneler geliyor. Bu nedenle Mamak ilçesinde kütüphaneleri yenileme ve sayılarını arttırma çalışmaları sürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ülke genelinde milyonlarca öğrenci bulundukları eğitim seviyesine göre sınavlara giriyor. Okul dönemi içindeki seviyesinin tespit edilmesi ve bir üst eğitim seviyesine yükselmek için yapılan sınavlar öğrenciler için büyük anlam ifade ediyor.

MAMAKLI ÖĞRENCİLER İÇİN KÜTÜPHANE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu nedenle öğrenciler gün içinde okul dışı zamanlarında ders çalışma ve sınavlara hazırlanma dönemlerinden geçiyor. Öğrencilerin bu istediklerinin giderilmesi ve onlara rahat çalışma ortamı sunulması adına kütüphane kurma ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Konu ile ilgili Mamak Belediyesi 'de devam eden çalışmalarına dair vatandaşları bilgilendirme paylaşımında bulundu. Yapılan paylaşımda kütüphaneler için çalışmaya devam edeceği vurgulandı.

“GENÇLERİMİZE VERİMLİ ALAN SUNMAK İÇİN”

Mamak Belediyesi yaptığı paylaşımda “Mamak’ta öğrencilerimize, gençlerimize verimli çalışma alanları sunmak için mevcut kütüphanelerimizi geliştiriyor ve yenilerini kazandırmak için çalışıyoruz” denildi. Kütüphanelerin bir yaşam alanı olduğu vurgusu yapılan paylaşımda "daha geniş çalışma alanlarıyla, teknolojik envanterleriyle daha dinamik yaratıcılığınızı besleyecek etkinlikler ve atölyelerle sadece bir kütüphane değil yeni yaşam alanları oluşturuyoruz ifadeleri kullanıldı.

Günlük hayatta öğrenciler sık bir şekilde Mamak Belediyesi tarafından kullanıma sokulan kütüphaneleri tercih ediyor. Ailelerde evlatlarının daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde derslerine çalışması için çalışmaları destekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti! Neşet Turan kimdir?

Fenomen Neşet Turan hayatını kaybetti! Neşet Turan kimdir?