ANASAYFA Yenimahalle Ankara Yenimahalle'de alkollü sürücü kalabalığa daldı! 1 ölü, 22 yaralı var

Ankara Yenimahalle'de alkollü sürücü kalabalığa daldı! 1 ölü, 22 yaralı var

Ankara’da üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 22 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza geçiren oğlunu görmek için olay yerine gelen bir kadın ise alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Yenimahalle'de alkollü sürücü kalabalığa daldı! 1 ölü, 22 yaralı var

Başkent Ankara'da akıllara durgunluk veren bir trafik kazası yaşandı. Başkent Ankara’da üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 22 kişi yaralandı. Kaza geçiren oğlunu görmek için olay yerine gelen bir kadın ise alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ve sağlık ekipleri kamyon, otomobil ve servis minibüsünün karıştığı zincirleme kaza ihbarı üzerine olay yerine gitti. 

ANKARA’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 22 HAFİF YARALI

Yenimahalle Anadolu Bulvarı Gimat mevkiinde meydana gelen kazaya sağlık ekipleri müdahale etti. Sağlık ekiplerince kazada hafif yaralandığı belirlenen 22 kişi, ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı çevre hastanelere nakledildi. 

KAZA YERİNE OĞLUNU GÖRMEYE GELEN ANNE VEFAT ETTİ

Kazada oğlu M. E. T.’nin yaralandığı öğrenen annesi F. T. ise olay yerine giderek durum hakkında bilgi almak istedi. F. T.’ye o esnada O. A.’nın kullandığı otomobil çarptı.

Polis ekiplerince alkol testi yapılan O. A.’nın 1.77 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ağır yaralanan kadın hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, sürücü O. A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 5 ay önce
Yaralılara Allah şifa versin ölen anneye Allah rahmet eylesin inşallah
BEĞENME
0
CEVAPLA
Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık tarihinde başlıyor!

Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık tarihinde başlıyor!