ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da şiddetli yağış yolların çökmesine çöp kamyonun askıda kalmasına neden oldu

Ankara'da şiddetli yağış yolların çökmesine çöp kamyonun askıda kalmasına neden oldu

Ankara'da devam eden yağış Yenimahalle ilçesinde çöp kamyonun geçtiği sırada yolun çökmesine, kamyonun askıda kalmasına neden oldu.
Ankara'da şiddetli yağış yolların çökmesine çöp kamyonun askıda kalmasına neden oldu

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün Ankara'da şiddetli yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklendiğini ifade etmişti. Ankara'da yoğun yağış caddelerin sele dönmesine, yolun çökmesine ve çöp kamyonun çöken yola kalıp askıda kalmasına neden oldu. Ankara'da birkaç gündür etkili olan yoğun yağış ile hayat resmen felç oldu.

YENİMAHALLEDE ÇÖP KAMYONU GEÇERKEN YOL ÇÖKTÜ

Olay Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana geldi.  Şiddetini arttıran ve etkili olan yağmur nedeniyle yoldan çöp kamyonunun geçtiği sırada yol çöktü. Kamyon çöken yolda askıda kaldı.

Akşam saatlerinde yaşanan çökme olayı Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi 361. Cadde üzerinde meydana geldi. Ankara’da etkili olan yağışın ardından Yenimahalle Belediyesine ait çöp kamyonu çöp toplarken, yolun yama yapılmış kısmı çöktü. Yolun çökmesi ile birlikte çöp kamyonu askıda kaldı. Sağ tekerlekleri havada kalan kamyon Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi ekiplerinin yoğun uğraş ve çalışmaları sonucu vinç yardımı ile kurtarıldı ve çöken yol ile ilgili çalışmalar başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi de yaptığı açıklama ile tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu vatandaşlarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı daha dikkatli olması gerektiğini duyurmuştu.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü ligde galibiyeti unuttu

Ankaragücü ligde galibiyeti unuttu