ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi'nden Dünya Kadınlar Günü'ne özel ücretsiz tiyatro gösterisi

Yenimahalle Belediyesi'nden Dünya Kadınlar Günü'ne özel ücretsiz tiyatro gösterisi

Ankara'nın kültür sanat etkinlikleri ile ön plana çıkan ilçelerinden olan Yenimahalle'de anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilecek. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar belediye olarak 8 Mart dünya kadınlar gününde ücretsiz bir tiyatro gösterisi düzenleyeceklerini açıkladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi'nden Dünya Kadınlar Günü'ne özel ücretsiz tiyatro gösterisi

Mart ayı içerisindeki özel günler arasında yer alan Dünya Kadınlar Günü için yurt genelinde çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından erkenden hazırlık yapılmaya başlandı. Bu özel gün ile ilgili Ankara'da da çalışmalar sürüyor. Ankara'da Yenimahalle ilçesi de bu özel gün ile ilgili harekete geçti. Daha öncesinde bir çok defa özel günler için anlamlı etkinlikler düzenlemesi ile de bilinen Yenimahalle Belediyesi'nin 8 Mart için hazırladığı etkinliği Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı.

“BEN TÜRKAN SAYLAN” OYUNU YENİMAHALLE'LİLER İLE BULUŞACAK

Yapılan duyuruda 8 Mart günü ilçede bir tiyatro gösterisi düzenleneceği açıklandı. Başkan Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenleyeceğimiz “Ben Türkan Saylan” isimli tiyatro oyununa tüm vatandaşlarımız davetlidir. Ücretsiz davetiyeleri 2 Mart Cumartesi günü saat 16.00’dan itibaren Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi gişelerinden alabilirsiniz. İyi seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRKAN SAYLAN'IN HAYATI SAHNELENECEK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle ülkemizde en bilinen kadınlar arasında yer alan Türkan Saylan'ın hayatının anlatıldığı tiyatro gösterisinde Saylan'ı ünlü oyuncu Şenay Gürler canlandırıyor. 2009 yılında hayatını kaybeden Saylan'ın hayatından önemli anların canlandırılacağı tiyatro oyununa Yenimahalle ilçesinde yaşayan vatandaşların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşına sürpriz zam açıklaması! Emeklilere seyyanen zam düzenlemesi milyonları heyecanlandırdı

Emekli maaşına sürpriz zam açıklaması! Emeklilere seyyanen zam düzenlemesi milyonları heyecanlandırdı