ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır"

31 Mart yerel seçimlerinin ardından bazı yerlerde seçimin tekrarlanması kararı alınmıştı. O yerler arasında olan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP Adayı Deniz Yağan'ın yaptığı mitinge katılanlar arasında Mansur Yavaş'ta yer aldı.

ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır"

KAYSERİ (İHA) - Türkiye uzun ve yorucu bir yerel seçim atmosferini daha geride bıraktı. CHP'nin birinci çıktığı seçimde bir çok il ve ilçede seçimler tartışma ve itirazların gölgesinde gerçekleştirildi.

GÖZLER 2 HAZİRAN'DA

Yapılan seçimlerin ardından bir çok yerde sonuçlara itiraz edilmiş ve YSK bu itirazları değerlendirmeye almıştı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda ise YSK Başkanı Ahmet Yener 7 yerde seçimin 2 Haziran'da yenilenmesine karar verildiğini duyurmuştu.

ABB Başkanı Yavaş Kayseri'de konuştu "Eşit hizmet eden kazanır"

Söz konusu 7 yer arasında bulunan Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bugün yoğun katılımlı bir miting düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Deniz Yağan'ın düzenlediği mitingde Ankara'dan da destekçileri yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş partisinin adayı Yağan'a oy istedi.

Seçimi kazanacak bir başkanın nasıl özelliklere sahip olması gerektiğinden bahseden ABB Başkanı Yavaş “Devlet ile millet arasında en yakın bağ belediye ile kurulur. Dolayısıyla belediye başkanını seçerken siyasi kimliğinden daha çok şunlara bakacaksınız; adaletli davranır mı, kul hakkı yer mi, dürüst mü, kendisine güvenilir mi? Bu ölçülerle belediye başkanı seçeceksiniz. O da inşallah Deniz başkanım seçildikten sonra Türk bayrağıyla bir 5 yıl size hizmet edecek” şeklinde konuştu.

“MANSUR YAVAŞ BELEDİYECİLİĞİ PINARBAŞINA GELECEK”

ABB Başkanı Yavaş'ın en çok kullandığı kavramlardan olan ve kendisi ile özdeşleşen Mansur Yavaş Belediyeciliği burada da dile getirildi. Başkan Yavaş “Pınarbaşı'nın geleceği için çoluğunuz çocuğunuzun rahat etmesi için vereceksiniz. İnşallah Mansur Yavaş belediyeciliği anlayışı Pınarbaşı'na da gelecek. Burada ve inşallah bizler de başkanımızın size vaat ettiği entegre tesisleri başta olmak üzere elimizden gelen tüm katkıyı yapacağız” dedi.

Alanda bulunan vatandaşlarda sloganlar ile söylenenleri onayladıklarını dile getirdiler. Yağan'a kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

SONRAKİ HABER