ANASAYFA Ankara Keşfet Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak

Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak

Ankara ilçelerinde vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma adına pek çok hizmet hayata geçiriliyor. Bu hizmet ile vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması hedefleniyor. Şehirden gelen son haber ise adından söz ettirmeyi başardı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da ücretsiz ulaşım müjdesi! Gören kıskanacak

Günlük hayatta vatandaşların en çok ihtiyaçları arasında ulaşım yer alıyor. Maddi ya da fiziksel durumları el vermeyen vatandaşlar ise zorunlu ihtiyaçlarını gidermek adına sıkıntılar yaşıyor.

BELEDİYE DUYURUYU YAPTI

Bu nedenle Ankara'nın o ilçesinde önemli bir adım atıldı. Yapılan çalışma ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan açıklamada bu uygulamanın 29 Nisan gününden itibaren yürürlüğe gireceği açıklandı. Vatandaşlara sunulan ücretsiz ulaşım hizmeti ise takdir edici bir gelişme olarak nitelendirildi.

Duyurusu yapılan bu ücretsiz hizmetin gerçekleşme sebebinin vatandaşların hastane gibi gitmek zorunda olduğu yerlere kolayca ulaşması olarak ifade edildi. Söz konusu Ankara ilçesinin bu hizmetinin ilçenin bir çok vatandaşı tarafından sıklıkla kullanılacağı tahmin ediliyor.

ANKARA'DA ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI VERİLECEK O İLÇE

Başkentin nüfusu az ama adı bilinen ilçelerinden Kalecik'te Belediye ücretsiz olarak vatandaşların ilçe içinde gidecekleri bazı noktalara ulaşmalarını sağlayacak. Kalecil Belediyesi vatandaşlarına bu önemli haberi resmi hesapları üzerinden verdi. Yapılan açıklamada “Sosyal Belediyecilik kapsamında söz verdiğimiz gibi, ilçe merkezinde ulaşımını kolaylaştırmak, vatandaşlarımızın hastane vb. yerlere ulaşımını sağlamak için ücretsiz (ring) servis araçlarımızı 29.04.2024 Pazartesi hizmete sunuyoruz” denildi.

Bu şekilde bir hizmetin sunulması ise adından söz ettirmeyi başardı. Kalecik'te hayata geçen bu hizmete benzer adımlar atılıp atılmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı Ankara'da başladı

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı Ankara'da başladı