GİRİŞ SAATLERİNE DİKKAT
Eymir Gölü'ne yaya olarak girmek istiyorsanız, bölgenin giriş çıkış saatlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Girişler saat 06.00'da başlayıp 22.00'ye kadar sürüyor. ziyaretçilerin kafanı saatine kadar gölden ayrılması gerekmektedir.
EYMİR'E GİDEN EGOLAR
Ancak göle araç ile girmek isteyenler olursa, bu durumda ODTÜ'nün vereceği göl giriş kartına sahip olmak gerekiyor. Kartın yıllık olarak belirlenen ücretini ödeyip, küçük bir form doldurduktan sonra bölgeye araçla giriş yapılabiliyor. Kartı olan kişiler yanında en fazla 5 kişi getirebilir. Yaya ya da bisiklet ile göle girişler ücretsizdir ve kişi sınırlaması bulunmamaktadır.
Eymir Gölü'ne EGO ile ulaşmak isteyenler, gölün yakınından geçen 195-2, 146, 157, 178 ve 104-1 numaralı EGO hatlarını kullanabilir.