ANASAYFA Ankaragücü Alper Uludağ sahalara dönüyor! Tecrübeli oyuncu 2-3 hafta içerisinde antrenmanlara başlayacak

Alper Uludağ sahalara dönüyor! Tecrübeli oyuncu 2-3 hafta içerisinde antrenmanlara başlayacak

MKE Ankaragücü'nün 32 yaşındaki sol bek oyuncusu Alper Uludağ yaşadağı ağır sakatlığı ve sahalara geri dönüşü ile ilgili konuştu. Haber Ankara'ya konuşan Uludağ 2, 3 hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.
Alper Uludağ sahalara dönüyor! Tecrübeli oyuncu 2-3 hafta içerisinde antrenmanlara başlayacak

MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Anagold 24Erzincanspor ile oynadığı maç öncesi sarı - lacirtlilerin 32 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Alper Uludağ sakatlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Haber Ankara muhabirine konuşan Uludağ yaşadığı ağır sakatlığın ardından başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve tedavi sürecinin iyi gittiğini söyledi.

ALPER ULUDAĞ 2-3 HAFTA İÇERİSİNDE DÖNÜYOR

MKE Ankaragücü'nün tecrübeli sol beki Alper Uludağ geri dönüşüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Tedavi sürecinin beklenilen gibi gittiği takdirde Uludağ, 2-3 hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını daha sonrasında ise teknik direktör Emre Belözoğlu'nun şans vermesi durumunda forma giyebileceğini söyledi.

ULUDAĞ, AİAS OSMAN DURUMUNU SORDU

MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynadığı Hatayspor maçında bozuk saha zemininden dolayı ağır sakatlanan Alper Uludağ, Gençlerbirliği'nin formda oyuncusu Aias Osman son durumunu Haber Ankara Muhabiri'ne sordu. Osman'ın saha zemininden dolayı sakatlandığı için üzgün olduğunu belirten Uludağ, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşması konusunda temenni de bulundu ve daha çok sporcu sağlığını etkilememesi adına zeminin iyi bir hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti

ATO Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti