ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü'nde futbol önemli iş adamı Yusuf Buğra Tanık'a emanet

Ankaragücü'nde futbol önemli iş adamı Yusuf Buğra Tanık'a emanet

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Futbol Şube Sorumlusu görevine Ankara'nın ünlü iş adamı Namık Tanık'ın oğlu Yusuf Buğra Tanık getirildi.
Ankaragücü'nde futbol önemli iş adamı Yusuf Buğra Tanık'a emanet

Ankara'nın köklü kulüplerinden Trendyol Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü'nde yeni futbol şube sorumlusu belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada futbol şube sorumlusu görevine yönetim kurulu kararıyla başkan yardımcısı Yusuf Buğra Tanık getirildi. 

ANKARAGÜCÜ'NDE FUTBOL YUSUF BUĞRA TANIK'A EMANET

Ankara'nın sarı - lacivertli ekibi MKE Ankaragücü'nün yeni futbol şube sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, artık A Takımdan, altyapıya kadar kulübün futbol sorumlusu olacak . Tanık ayrıca teknik direktör Emre Belözoğlu ile  yönetim kurulu arasında bağlantıyı sağlayacak kişi olarak çalışmalarını sürdürecek. 

TANIK, TRANSFERDEN ALTAYPIYA KADAR BÜYÜK KATKI VERECEK

Trendyol Süper Lig'de devre arası kış transfer dönemi 11 Ocak Perşembe günü başlayacak. Transfere kısa bir süre kalırken MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun istediği ve kulübün takip ettiği isimler üzerinde çalışmalar devam ediyor. MKE Ankaragücü'nün yeni Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık'ın takımı güçlendirmek amacı ile kış transfer döneminde yapılacak oyuncu transferlerinde önemli katkı vereceği belirtiliyor. Tanık, yalnızca transferde değil A Takım'dan altyapıya kadar MKE Ankaragücü Futbol Şubesi'nde önemli işlere imza atacak.

YUSUF BUĞRA TANIK KİMDİR?

MKE Ankaragücü'nün yeni futbol şube sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, Ankara'nın ünlü iş adamı NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık'ın oğludur. Kendisi de hali hazırda NATA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarına devam ediyor. Ekim 1992'de dünyaya gelen TOBB ETÜ İşletme ve Azerbaycan İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi’nden mezun oldu. Yusuf Buğra Tanık, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 205. sırada yerini alan NATA Holding'in sektörde yükselişine  büyük katkılar verdi. Türkmenistan’ın 5 ayrı eyaletinde 180 karayolu köprüsünü 500 günde tamamlayan yurt dışında da ismini birçok yerde duyurmayı başaran NATA Holding, Türkiye'yi yurt dışında inşaat sektörünün öncülerinden birisi olarak temsil ediyor. NATA Holding'te çalışanları ile iyi iletişim kuran ve verimli işler ortaya çıkaran Yusuf Buğra Tanık'ın özverili çalışmasını Ankaragücü'nün futbol şubesine yansıtması ve önemli başarılara imza atması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çubuk Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ediyor! Yeni taş fırınlar vatandaşın hizmetine sunulacak

Çubuk Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ediyor! Yeni taş fırınlar vatandaşın hizmetine sunulacak