ANASAYFA Ankaragücü Eryaman Stadyumu'nun zemininde bakım ve yenileme mesaisi devam ediyor!

Eryaman Stadyumu'nun zemininde bakım ve yenileme mesaisi devam ediyor!

Bir süredir saha zemininde problemler yaşanan Eryaman Stadyumu, Gençlerbirliği'nin Trabzonspor ile oynadığı maçın ardından 9 günlük bakıma alındı. Stadyumun zemininde yoğun bakım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.
Eryaman Stadyumu'nun zemininde bakım ve yenileme mesaisi devam ediyor!

Ankara'nın iki köklü ekibi MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği'ne ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu'nun saha zemini yoğun maç trafiğinden dolayı oldukça yıprandı. 

Eryaman Stadyumu, son olarak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda MKE Ankaragücü'nün Anagold 24Erzincanspor ile Gençlerbirliği'nin ise Trabzonspor ile oynadığı maçlara 1 gün ara ile ev sahipliği yaptı. 

Gençlerbirliği'nin Trabzonspor ile oynadığı maçın hemen ardından ise stadyum zemininde yoğun bakım ve yenileme çalışmaları başladı.

8 Şubat akşamı başlayan çalışmaları MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Aytekin, Gençlerbirliği maçının ardından Eryaman Stadyumu'nun 9 günlük bakım ve yenileme çalışmalarına başlandığı açıkladı.

9 GÜNÜN SONUNDA ERYAMAN STADYUMU FUTBOL OYNAMAYA HAZIR OLACAK

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü'nün 18 Şubat Pazar günü Galatasaray'ı konuk edeceği mücadeleye hazır olması için yoğun mesai harcanan Eryaman Stadyumu'nda toplam 9 gün sürecek bakım çalışmalarının ardından futbol oynamaya müsait bir saha zeminin ortaya çıkması öngörülüyor.

ÇALIŞMALARIN SONUNDA GALATASARAY MAÇININ ERYAMAN'DA OYNANMASI BEKLENİYOR

Galatasaray, Ankaragücü ile oynayacağı lig maçının başka bir stadyumda oynanması için TFF’ye başvuru yapsa da toplamda 9 gün sürecek bakım çalışmalarının ardından maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanması bekleniyor.

Tahsin KEMER - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acil nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası faizsiz 20 bin faizsiz nakit avans verecek

Acil nakit ihtiyacı olanlar buraya! Garanti Bankası faizsiz 20 bin faizsiz nakit avans verecek