ANASAYFA Ankaragücü Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'dan gülümseten Saponara paylaşımı

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'dan gülümseten Saponara paylaşımı

Ünlü pop müzik sanatçısı Soner Sarıkabadayı, MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Saponara'ya oldukça benzetilmesinin ardından gülümseten bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'dan gülümseten Saponara paylaşımı

MKE Ankaragücü uzun zamandır gündeminde bulunan 32 yaşındaki İtalyan oyuncu Riccardo Saponara ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Taraftarlar ve futbolseverler, hücumun 10 numara, sağ ve sol kanat bölgelerinde forma giyebilen Saponara'nın bir an önce sahaya çıkması ve MKE Ankaragücü adına golleri ile asistlerini yapmasını bekliyor. 

Saponara'nın performansı merakla beklenirken bazı MKE Ankaragücü taraftarı ile futbolseverler İtalyan oyuncuyu ünlü pop müzik sanatçısı Soner Sarıkabadayı'ya oldukça benzettiler ve Kabadayı ile Saponara'ya benzerlikleri konususnda mesajlar attılar.

SONER SARIKABADAYI'DAN RENKLİ SAPONARA PAYLAŞIMI

Ünlü pop müzik sanatçısı Soner Sarıkabayı, MKE Ankaragücü taraftarının ve futbolseverlerin Riccardo Saponara'yı kendisine benzetmesinin ardından resmi X hesabından paylaşım yaptı. MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Saponara'nın takımla ilk antrenmanına çıktığını belirten paylaşımını alıntılayan Kabadayı, “Buraya kupalara kazanmaya geldim” ifadelerini kullanarak paylaşım yaptı.

Futbolseverlerin yüzlerini güldüren bu renkli sosyal medya paylaşımının altına Saponara'nın gol müziğinin Kabadayı'nın şarkısı olmasını, başkent ekibine marş yazmasın, Eryaman Stadyumuna maça gelemesini ve Riccardo Saponara ile bir araya gelmesini isteyen yüzlerce MKE Ankaragücü taraftarı oldu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nallıhan'da geceyi alevler aydınlattı! 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Nallıhan'da geceyi alevler aydınlattı! 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi