ANASAYFA Dünya DV Lottery Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Kod ile Green Card sonuçları nereden bakılır?

DV Lottery Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Kod ile Green Card sonuçları nereden bakılır?

Amerika vatandaşı olmak isteyen binlerce kişi her yıl Green Card başvurusunu gerçekleştiriyor. Green Card başvurularının ne zaman açıklanacağı şimdiden merak konusu olurken DV Lottery Green Card sonuçlarına nasıl ulaşılacağı da merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
DV Lottery Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Kod ile Green Card sonuçları nereden bakılır?

Amerika vatandaşlığının önünü açan Green Card, her yıl belirli süreler içerisinde başvuru açıyor. Uzun süren başvuru döneminin ardından sonuçlar için bekleyişe geçilirken 2024 Green card sonuçları DV Lottery sorgulama ekranı da gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. 

Yeşil kart olarak bilinen Green Card çekilişi için geri sayım başlarken başvuruları 4 Ekim - 7 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen ve ABD hükümeti tarafından verilen Green Card başvuru sonuçları tarihi için beklenen gün yaklaştı. Bununla beraber ‘’Green Card sonuçları nereden bakılır? DV Lottery Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak?'' gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı. 

GREEN CARD (YEŞİL KART) SONUÇLARI 2024

‘’Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusu katılımcıların merakla araştırdığı konulardan biri oldu. Amerika Birleşik Devletleri‘nde süresiz yaşama ve çalışma hakkı veren Green Card başvurularının değerlendirmeleri dvprogram.state.gov üzerinden bu hafta ilan edilecek. Onay kodu ve kişisel bilgileri ile Green Card (ABD Yeşil Kart) sonuçlarını öğrenecek olan katılımcılar, ardından diğer işlemlerini tamamlayacak. 

DV-2024 Katılımcılar, 4 Mayıs 2024'te öğlen (EDT)'den başlayarak Green Card sonuçlarını öğrenebilecekler. Başvuru sonuçları http://dvprogram.state.gov sitesinden sorgulanacak. Yapılan açıklamaya göre Green Card sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde dvprogram.state.gov sitesinden üzerinden açıklanacak. ABD saati ile öğle saatlerinde erişime açılacak olan sonuçları kontrol sırasında konfirmasyon numarası ile Green Card sonuçları öğrenilebilecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor!

Ankaralılar yaz aylarında serinlemek için o ilçeye gidiyor!