ANASAYFA Gençlerbirliği Aias Aosman sezonu kapattı!

Aias Aosman sezonu kapattı!

Gençlerbirliği'nin Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında oynayan Çorum FK maçında saha zemininden dolayı ağır sakatlanan Aias Aosman'ın durumu belli oldu. Kırmızı-byeazlı kulübe ara transfer döneminde katılan Aosman'ın çapraz bağları koptu ve sahalardan yaklaşık 8 ay uzak kalacak.
Aias Aosman sezonu kapattı!

Gençlerbirliği'nde Aias Aosman'ın durumu belli oldu. Gençlerbirliği’nin devre arasında kadrosuna kattığı Aias Aosman’ın yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattı.

AİAS OSMAN 7-8 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Gençlerbirliği Kulübü'nden yapılan açıklamada Aias Aosman'ın yaşadığı ağır sakatlık sonrası sezonu kapattığı açıklandı.

 Trendyol 1. Lig 21. haftasında Gençlerbirliği ile Ahlatcı Çorum FK takımları arasında oynanan maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Aias Aosman’ın çekilen MR ve ilk fizik muayene bulgularına göre sağ diz ön çapraz bağında kopuk ve dış menisküs arka boynuzunda yırtık saptandığı ifade edildi.

KULÜP DOKTORU AİAS OSMAN'IN DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

29 yaşındaki Suriyeli oyuncu 7-8 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı ifade edilirken Aias Aosman’ın sağlık durumuyla ilgili olarak Gençlerbirliği kulüp doktoru Doç. Dr. Gürhan Dönmez açıklamalarda bulundu.

Dr. Dönmez Aias Osman'ın sağ diz ön çapraz bağlarında kopuk ve dış menisküs arka boynuzunda yırtık saptandığını ifade ederek “Maç sırasında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası ilk müdahalesi saha kenarında yapılan Aosman'ın çekilen MR sonrası ilk fizik muayene bulgularıyla uyumlu olarak sağ diz ön çapraz bağında kopuk ve dış menisküs arka boynuzunda yırtık saptanmış olup oyuncumuz en az 7-8 ay yeşil sahalardan uzak kalacaktır. Tedavisi için artroskopi planlanan sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” dedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS YOK | Kamuya bilgisayar kullanmayı bilen büro memur alımı başvuruları başladı

KPSS YOK | Kamuya bilgisayar kullanmayı bilen büro memur alımı başvuruları başladı