ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nde yaprak dökümü! Oyuncular bir bir ayrılıyor

Gençlerbirliği'nde yaprak dökümü! Oyuncular bir bir ayrılıyor

Büyük mali sorunlar yaşamaya devam eden Gençlerbirliği'nde kadronun deneyimli ve önemli oyuncuları kulüpten birer birer ayrılıyor.
Gençlerbirliği'nde yaprak dökümü! Oyuncular bir bir ayrılıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği büyük mali problemler yaşamaya devam ediyor. Şirketleşme gündemi ile yapılacak genel kurulunda 4'te 3'lük salt çoğunluğun sağlanamamasının ardından başkent ekibine maddi destek sağlayan Alagöz Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz desteğini çekti ardından maddi kaynak arayışına giren Gençlerbirliği eski başkanı Niyazi Akdaş, istediği kaynağı bulamadı ve başkanlıktan istifa etti.

Başkanın istifasının ardından maddi açıdan zor günler yaşayan kulüpte kadronun önemli oyuncuları yaşanan belirsizliklerden ve önlerini göremedikleri için kulüpten ayrılma kararı aldı.

ÖNCE ENES VE UĞUR GİTTİ! MUHAMMED İÇİN AYRILIK KAPIDA

Gençlerbirliği'nde medyadana gelen maddi sıkıntıların ardından takımın as oyuncularından ve ilk 11'in önemli oyuncularından Enes Keskin ve Uğur Akdemir kulüpten ayrıldı. Genç oyuncu Enes Keskin, TFF 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK ile anlaşırken 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu Uğur Akdemir bir başka başkent ekibi Ankara Keçiörengücü ile sözleşme imzaladı.

Takımın dinamik ve en çok katkı sağlayan isimlerinden Muhammed Himmet Ertürk ise dün yaptığı açıklamada 29 Ocak Pazartesi, Gençlerbirliği'nden ayrılma kararı aldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Muhammed Himmet, sezonu Gençlerbirliği ile tamamlamak için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini ifade etti.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Şubat Celbi askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yeri sorgulama ekranına nasıl bakılır?

2024 Şubat Celbi askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yeri sorgulama ekranına nasıl bakılır?